My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Δρόμοι – καρμανιόλες στο Κιλκίς

Οι δρόμοι Πολυκάστρου – Κιλκίς και Κιλκίς – Πορόιων είναι αυτοί στους οποίους διαπιστώνονται οι περισσότερες κακοτεχνίες, με αποτέλεσμα να συγκαταλέγονται μεταξύ αυτών της Κ. Μακεδονίας που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς.

dromosΟι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας έχουν καταγράψει δεκάδες δρόμους-καρμανιόλες με κακοτεχνίες και πλημμελή συντήρηση, που χρήζουν άμεσης αποκατάστασης, καθώς δέχονται καθημερινά μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο.

Ήδη, από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης της Περιφέρειας, πολίτες έχουν υποβάλλει τέσσερις μηνύσεις και αγωγές εναντίον της αρμόδιας υπηρεσίας, για τις κακοτεχνίες εξαιτίας των οποίων υπέστησαν σοβαρές ζημιές τα οχήματά τους και κινδύνευσε η ζωή τους.

Η κατασκευή σύγχρονων υποδομών στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας αποτελεί βασική προτεραιότητα της διοίκησης, ενώ ο νέος αντιπεριφερειάρχης  προχωρά στην καταγραφή των δρόμων που χρήζουν άμεσης επισκευής. Ήδη έχει ζητήσει συνάντηση με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες των νομών, προκειμένου να τον ενημερώσουν σχετικά.

Ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, Στάθης Αβραμίδης, παραδέχεται ότι στο μεγαλύτερο τμήμα του οδικού δικτύου της Κ. Μακεδονίας υπάρχουν σοβαρές κακοτεχνίες, ωστόσο επισημαίνει ότι οι παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν είναι ελάχιστες, καθώς δεν υπάρχουν οι αναγκαίοι πόροι.

Σχολιάστε