My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Δραστηριότητες του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

  • Το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, διοργανώνει απογευματινή εκδήλωση – τσάι, με ομιλήτρια την κ. Ναούμη Ανθή – διαιτολόγο, διατροφολόγο, MSC – και θέμα «Διατροφή, Κίνηση και Εμμηνόπαυση», την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, στις 5:30 μ.μ. στις νέες εγκαταστάσεις του Λυκείου (Μητροπόλεως 5, πρώην Νομαρχία), με τιμή πρόσκλησης 6 ευρώ.

 Στην Ονειρούπολη Δράμας

  • Το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, με αφορμή την έλευση των Χριστουγέννων, διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην Ονειρούπολη της Δράμας, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, με ώρα αναχώρησης 08:30 π.μ. Η εκδρομή απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους! Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην εκδρομή, θα πρέπει να κάνουν κράτηση εγκαίρως. Κόστος συμμετοχής: 12 ευρώ το άτομο

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία), στο τηλ. 2341027684, καθημερινά, Δευτέρα έως και Παρασκευή, 6-8 μ.μ. Επίσης, μπορείτε καθημερινά κατά τις ίδιες ώρες, να επισκεφτείτε τα γραφεία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, στις νέες εγκαταστάσεις του, Μητροπόλεως 5 (πρώην Νομαρχιακό Μέγαρο).

Τέλος, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Λυκείου των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, www.lekil.gr  ή το facebook http://www.facebook.com/LykeioEllinidonKilkis ή να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Λυκείου μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο e-mail του Λυκείου info@lekil.gr.

Μ` επιτυχία η λαϊκή βραδιά

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία, λαϊκή – μουσική βραδιά, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 στις νέες εγκαταστάσεις του, Μητροπόλεως 5 (πρώην Νομαρχία).

Οι αίθουσες γέμισαν από φίλους του Λυκείου Ελληνίδων, που απόλαυσαν το σπιτικό φαγητό (νηστίσιμο και αρτύσιμο), που ετοίμασαν οι κυρίες του Δ.Σ., πίνοντας το κρασί τους, υπό τους ήχους του μπουζουκιού και άλλων μουσικών οργάνων. Σαν μία μεγάλη παρέα τραγούδησαν και χόρεψαν όλοι μαζί. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά στο κάλεσμα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μετά από τόσες μέρες και αμέτρητες ώρες προετοιμασίας της συγκεκριμένης «βραδιάς» στον «πολυχώρο» του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, κούραση μπορεί να υπήρχε, αλλά το χαμόγελο κυριαρχούσε σε όλους, γιατί ο κόσμος το απόλαυσε πραγματικά και έμεινε ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και τα καλά του λόγια, καθώς επίσης και αυτούς που επιθυμούσαν να έρθουν, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν να προμηθευτούν εγκαίρως πρόσκληση. Είναι μεγάλη μας χαρά και θέλουμε να τη μοιραστούμε με όλο τον κόσμο, γιατί ήταν η πρώτη μεγάλη επίσημη εκδήλωση στις νέες μας εγκαταστάσεις, χρειαζόταν αρκετή προετοιμασία και θέλαμε να γίνει το καλύτερο δυνατό. Είναι επίσης, σημαντικό να αναφερθεί ότι για να βγει αυτό το αποτέλεσμα συμμετείχαν, μπροστά και πίσω, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά, πολλοί άνθρωποι που αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια για τη βοήθειά τους. Θα θέλαμε να στείλουμε ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους αυτούς. Δε χρειάζεται να γίνει αναφορά ονομαστικά. Θα καταλάβουν όλοι όσοι συμμετείχαν, εντός και εκτός Λυκείου Ελληνίδων…Ευχαριστούμε πολύ! Είναι σημαντικό να είστε δίπλα μας, να μας στηρίζετε και να μας παρακινείτε για νέα πράγματα! Το χρειαζόμαστε όσο τίποτα άλλο.

Δελτίο τύπου από ΛΕΚ Κιλκίς 

Σχολιάστε