My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δραστηριότητες της Αγαθοπούλου

Μετά από μια περίοδο περιορισμένων συναντήσεων, λόγω των ειδικών συνθηκών, που είχαν επιβληθεί στο Κιλκίς εξαιτίας του κορονοϊού, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε και πάλι κανονικά τις επαφές της με φορείς της περιοχής και τη συμμετοχή της σε πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις.

Την Παρασκευή το απόγευμα πραγματοποίησε συνάντηση στη Γουμένισσα με την ομάδα αμπελουργών «Εύφορη Γη». Συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα εν μέσω πανδημίας, κατά πόσο επηρεάστηκαν οι αγορές των οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου αυτό το διάστημα και τί κινήσεις πρέπει να γίνουν. Από την πλευρά της δεσμεύθηκε για την άμεση ανάδειξη των θεμάτων σε επίπεδο κοινοβουλίου.

Το Σάββατο το πρωί την επισκέφθηκαν στο γραφείο της τα μέλη της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας Αναγέννηση Πλαγιάς. Μια ομάδα που διοικείται από γυναίκες και είναι η μοναδική που αντιπροσωπεύει τον Ν. Κιλκίς στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Η Ειρήνη Αγαθοπούλου τόνισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και θα πράξει τα δέοντα για την ενίσχυσή της αυτή την δύσκολη περίοδο για τα ερασιτεχνικά σωματεία και τους ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά.

Το ίδιο απόγευμα επισκέφθηκε το Πολύκαστρο, όπου συναντήθηκε με τα μέλη του συντονιστικού της Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας. Μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο, με αποκλειστικό θέμα το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα στον Δήμο Παιονίας, η βουλεύτρια του Ν. Κιλκίς εκδήλωσε την πρόθεση της να συνεχίσει να διεκδικεί, όπως έχει ήδη πράξει εντός και εκτός του κοινοβουλίου και στο παρελθόν, την αποσυμφόρηση του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών στην Νέα Καβάλα, ώστε να εξυπηρετεί τον αριθμό των ατόμων που δύναται. Η συμβολή όλων, όπως τόνισε, θα πρέπει να κινείται προς την κατεύθυνση  της εξασφάλισης σωστών συνθηκών διαβίωσης εντός του camp και να ληφθεί υπόψη η “χρόνια κόπωση” του τοπικού πληθυσμού πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Το ίδιο βράδυ είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τη δράση ευαισθητοποίησης του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας – ΙΟΑΣ – «Πάνος Μυλωνάς». Το Ινστιτούτο σε συνεργασία με την Αστυνομία ενημέρωναν τους οδηγούς του Πολυκάστρου για την ασφαλή οδήγηση και διεξήγαγαν «φιλικά» αλκοτέστ, για να τονίσουν τη σημασία της πρόληψης, αλλά και της μηδενικής κατανάλωσης αλκοόλ από τους οδηγούς.

Την Κυριακή το πρωί παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα στην πόλη του Κιλκίς, τιμώντας τους αγώνες και τους αγωνιστές  της απελευθέρωσης της Μακεδονίας και κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων.

Το βράδυ της Κυριακής παρακολούθησε την εξαιρετική παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας», από την χορευτική ομάδα «Tracciagiovannile” του 2ου& 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη παράσταση, αλλά και στον εμπνευστή της, τον γυμναστή Γιάννη Χαριτίδη. Ελπίζουμε να δούμε και άλλες παραστάσεις της ομάδας στο μέλλον, γιατί αποτελεί στολίδι για την πόλη μας!

Σχολιάστε