My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δραστηριότητα Αλέξανδρου Κιλκίς

Άλλο ένα πανέμορφο ποδόσφαιρο ταξίδι ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ταξίδεψε στην όμορφη πόλη της Καστοριάς με αποστολή τριών τμημάτων και συνολικά 54 μελών δίνοντας φιλικά παιχνίδια το πρωί και το απόγευμα του Σαββάτου.

Η Ακαδημία ”Κρόνος Καστοριάς” φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις της και τις δυο σειρές φιλικών παιχνιδιών (πρωί και απόγευμα).

Στα πρωινά παιχνίδια οι Προπαίδες ”ΑΓΙΑΞ” του κ. Κώστα Ντουντούκη γνώρισαν την ήττα ..στα σημεία (σκορ 5-4) παίζοντας ωστόσο καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο ,ενώ την ίδια ώρα οι τζούνιορ ”ΙΝΤΕΡ” του κ. Μιχάλη Αναστασιάδη πρόσθεσαν άλλη μια επιτυχημένη εμφάνιση κερδίζοντας το παιχνίδι σχετικά εύκολα (με σκορ 6-2). Τη σκυτάλη στους πρωινούς αγώνες πήραν οι τζούνιορ ”ΜΠΑΡΤΣΑ” του κ. Μιχάλη Αναστασιάδη οι οποίοι ..πλήρωσαν το κακό τους ξεκίνημα και γνώρισαν την πρώτη τους για φέτος ήττα από την καλύτερη ομάδα του Κρόνου.

Οι απογευματινοί αγώνες είχαν την ίδια ομορφιά και ποδοσφαιρική ποιότητα και το απόλυτο των νικών για τις ομάδες μας.

Οι Προπαίδες ‘ΑΓΙΑΞ’ επικράτησαν της αντίστοιχης του Α.Ο. Κάστωρ με σκορ 8-3 , έχοντας διάρκεια στο παιχνίδι τους και πολύ καλή επιθετική λειτουργία. Την ίδια ώρα οι τζούνιορ ”Μπάρτσα” παίζοντας με την Ακαδημία της Ορεστιάδας έφτασαν στη νίκη μετά από ένα πολύ καλό και θεαματικό παιχνίδι. Η σειρά των φιλικών παιχνιδιών έκλεισε με τη νίκη των τζούνιορ ‘ΙΝΤΕΡ’ επί του αντίστοιχου τμήματος του Α.Ο. Κάστωρ με σκορ 5-2 σ’ ένα παιχνίδι όπου οι μιροί ποδοσφαιριστές κέρδισαν το χειροκρότημα και τις επιδοκιμασίες όλων.

Η Κυριακή ήταν αφιερωμένη στη διασκέδαση και ψυχαγωγία των παιδιών με πολύ ελεύθερο χρόνο και παράκτια περιήγηση στην πανέμορφη λίμνη πριν το τελευταίο γεύμα και το ταξίδι της επιστροφής.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη της αποστολής τους προπονητές κκ. Μιχάλη Αναστασιάδη, Κώστα Ντουντούκη και Βασίλη Παμπορίδη, τον υπεύθυνο της Ακαδημίας ”Κρόνος” Καστοριάς κ. Μπαμπούλη Παναγιώτη για την φιλοξενία και διοργάνωση των φιλικών, τις Ακαδημίες Ορεστιάδας και ΑΟ Κάστωρ, το προσωπικό του ξενοδοχείου ”Tsamis Hotel” , το ταξιδιωτικό γραφείο του κ. Νίκου Κριεζή και προσωπικά τον οδηγό και φίλο της Ακαδημίας κ. Βασίλη Παυλίδη.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και οι γονείς συνοδοί για την άψογη συνεργασία και την καλή διάθεση σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και ασφαλώς πολλά ”μπράβο” στους μικρούς αθλητές για την άψογη αθλητική τους στάση και συμπεριφορά εντός αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Φιλικά με Φίλλιπο Παλαιοκάστρου

Παράλληλα με τα φιλικά παιχνίδια των τμημάτων που ταξίδεψαν στην Καστοριά , υπήρχε αγωνιστική δράση και για άλλα τέσσερα (4) τμήματα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , αυτή τη φορά εντός έδρας με την Ακαδημία του Φίλιππου Παλαιοκάστρου.

Οι προπαίδες ΡΕΑΛ συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις και με την καθοδήγηση του προπονητή κ. Βασίλη Ορμανίδη , καθώς ο κ. Κώστας Ντουντούκης βρισκόταν στην Καστοριά, έφτασαν στη νίκη με σκορ 5-4 .

Οι προτζούνιορ Μαρσέιγ φάνηκαν σαφώς βελτιωμένοι στο ισόπαλο με σκορ 4-4 παιχνίδι τους,

οι προτζούνιορ ”Μάντσεστερ 2009” γνώρισαν την ήττα με σκορ 6-2 αφήνοντας όμως πολύ καλές εντυπώσεις

και οι Μπαμπίνι Α1 για άλλη μια φορά ήταν ..εντυπωσιακοί !!

Στα ακόμη πιο ευχάριστα και θετικά της ημέρας η επίσκεψη ενός παλιού γνώριμου και συνεργάτη της Ακαδημίας , του κ. Αλέκου Θεοδωρίδη . Ο κ. Θεοδωρίδης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας με την ιδιότητα του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας του Φίλιππου Παλαιοκάστρου ενώ παράλληλα αποτελεί μέλος του τμήματος ανάλυσης δεδομένων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σχολιάστε