My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δράσεις των Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις στη χώρα μας που προσελκύει κάθε χρόνο αθλητές και από το εξωτερικό, έλαβε χώρα στους ορεινούς όγκους της Τύμφης και του Ζαγορίου.

Το Zagori Mountain Running με 4 αγώνες μήκους από 10 έως 80 χιλιομέτρων. Στο φαράγγι του Βίκου και τα πετρόκτιστα γεφύρια έτρεξαν τον Marathon 44 χιλ. οι Θοδωρής Φαχουρίδης και Γιώργος Σταμπουλής ενώ στα 21 χιλ ο Γιαννης Γάγος. Οι συμμετοχές και στους τέσσερις αγώνες ξεπέρασαν του 1.500 καθώς κάθε χρόνο ολοένα και περισσότεροι αθλητές εντάσσουν το Ζαγόρι στο πρόγραμμα τους.

Στο Νευροκόπι διεξήχθη ο 1ος Αγώνας Nevrokopi Trail.´ Ένας νέος αγώνας που στήριξαν τα μέλη του Συλλόγου μας. Στο Κάτω Νευροκόπι ταξίδεψαν οι Στέλιος Δελόγλου, Σταύρος Κατσαρώνας, Μιχάλης Τσιτσόλκος και Σταύρος Καραγιάννης, οι οποίοι απόλαυσαν μία χωμάτινη και όμορφη διαδρομή. Αξίζει να σημειωθεί ότι τρίτος στην κατηγορία του βραβεύθηκε ο Στέλιος Δελόγλου , επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου μας με χρόνο 1. 13′.

Τα είχε όλα η εκδρομή του Σ.Δ.Υ.Κ που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στον Όλυμπο. Διαμονή στο καταφύγιο “Σπήλιος Αγαπητός” ανάβαση στην δεύτερη ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου Σκολιό ύψους 2.912 μέτρα και μπάνιο στα παγωμένα νερά του Ενιπέα. Όσοι συμμετείχαν χάρηκαν τα πανέμορφα τοπία του βουνού των θεών και ανανέωσαν το ραντεβού τους.

Σχολιάστε