My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Δράσεις αλληλεγγύης από ΕΕΣ Κιλκίς

Με βαθύ το αίσθημα της προσφοράς εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς παρέδωσαν μεγάλη ποσότητα ειδών βρεφικής φροντίδας στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης μας στη Μαιευτική – Γυναικολογική  κλινική τα οποία παρέλαβε η προϊσταμένη του τμήματος κ. Ελένη Τσιφτσόγλου  με σκοπό να χρησιμοποιηθούν  για τη φροντίδα των νεογνών που τα έχουν άμεση ανάγκη .

Επίσης, ακολούθησε άλλη μία κοινωνική δράση στο γηροκομείο της πόλης μας (με το οποίο το τοπικό τμήμα ΕΕΣ συνδέεται  άρρηκτα λόγω της πολυετούς παρουσίας εθελοντρίων οι οποίες παρέχουν αγόγγυστα και ανιδιοτελώς  τις υπηρεσίες τους στους συνανθρώπους μας που φιλοξενούνται εκεί) όπου εθελοντές του τμήματος παρέδωσαν μία νοσοκομειακή κλίνη καθώς και  μέγαλη ποσότητα ειδών υγιεινής και φροντίδας .

Τρόφιμα από μαθητές δημοτικών

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε μια ξεχωριστή δράση του ΕΕΣ Κιλκίς σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευση του  νομού μας  η οποία  αφορούσε τη συγκέντρωση τροφίμων από μαθητές των δημοτικών σχολείων.

Οι εθελοντές του τοπικού μας τμήματος επισκέφθηκαν τα σχολεία που συμμετείχαν  και αφού πρώτα ενημέρωσαν τους μαθητές για την ιδέα του εθελοντισμού και το έργο του Ερυθρού Σταυρού,παρέλαβαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων οι οποίες συγκεντρώθηκαν με χαρά από μαθητές,γονείς και εκπαιδευτικούς.

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ευχαριστεί θερμά για ακόμη μια φορά τον διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Άρη Παπαδόπουλου  για την άμεση και  πολύτιμη βοήθεια του γεγονός που αποδεικνύει εμπράκτως πως το σχολείο της σύγχρονης εποχής πέρα από τις εκπαιδευτικές βάσεις γαλουχεί τα παιδιά και στην ιδέα του εθελοντισμού,της αλληλεγγύης καθώς και της αγάπης προς το συνάνθρωπο .

Σχολιάστε