My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Διοίκηση ΓΝΚ: Θέλουμε διαφάνεια

Την Εθνική Αρχή Διαφάνειας καλεί η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς, για διενέργεια ελέγχου σε σχέση με τη λειτουργία των κλινικών covid, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, μετά από έκτακτη συνεδρίασή της που πραγματοποίησε χθες Κυριακή 27 Δεκεμβρίου.

Με αφορμή, προφανώς, τις νέες πρόσφατες καταγγελίες του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Κιλτίδη (εδώ), η διοίκηση του Ιδρύματος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. του Γεν. Νοσοκομείου Κιλκίς, που συνεδρίασε εκτάκτως στις 27/12/2020 μετά από τις αβάσιμες και ψευδείς αναρτήσεις- σχολιασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αναφέρονται σε «εγκληματικές» παραλείψεις στη λειτουργία των κλινικών covid, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΜΕΣΑ την ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, προς την οποία απέστειλε αίτημα για τη διενέργεια ελέγχου από κλιμάκιο της, προκειμένου να διερευνηθούν όλα τα ζητήματα που καταγγέλλονται.

Αποτελεί υποχρέωση της διοίκησης προς τους ιατρούς και νοσηλευτές που καθημερινά δίνουν τον αγώνα τους, να αρθούν με τον πλέον επίσημο και αξιόπιστο τρόπο όλες αυτές οι αβάσιμες καταγγελίες. Κανείς δεν δικαιούται να προκαλεί αδικαιολόγητα φόβο και σύγχυση στους κατοίκους του Κιλκίς. Άμεσα τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα θα πραγματοποιήσουν τους σχετικούς ελέγχους για να μπορέσουμε ανεμπόδιστα όλοι να αντιμετωπίσουμε τον μοναδικό εχθρό που θα έπρεπε να μας απασχολεί, τον κορωνοϊό.

Η ενέργεια αυτή της διοίκησης είναι οφειλόμενη, για την προστασία της αξιοπιστίας του ιδρύματος αλλά και για την αντιμετώπιση στη συνέχεια με κάθε νόμιμο μέσο των ψευδών και συκοφαντικών ισχυρισμών.

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ”

Σχολιάστε