My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Διασυνοριακή συνάντηση για την λαθροϋλοτομία

politidis-themisΦαίνεται ότι πρόβλημα λαθροϋλοτομίας δεν αντιμετωπίζουμε μόνο εμείς αλλά και οι γείτονες της FYROM. Οπότε, παράγοντες απ` τις δυο πλευρές των συνόρων συναντήθηκαν για να δουν τι θα κάνουν προκειμένου ν` αντιμετωπισθεί το φαινόμενο, που σε μας έχει λάβει διαστάσεις μάστιγας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιανουαρίου στη πόλη Μοναστήρι (Μπίτολα) της Π.Γ.Δ.Μ.  στα πλαίσια υλοποίησης δράσεων του INTEREG (πρόγραμμα ΑΙΤΩΛΟΣ). Από ελληνικής πλευράς πήραν μέρος κλιμάκια των υπηρεσιών της Γενικής Διεύθυνσης Δασών & Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, του Δασαρχείου Κιλκίς, του Δασαρχείου Γουμένισσας, του Τ.Ε.Ι. Σερρών και του Τεχνολογικού Ινστιτούτου ΕΚΕΤΑ. Από το Δασαρχείο Κιλκίς συμμετείχαν, ο δασάρχης Ευθύμιος Πολιτίδης, ο δασολόγος Γ. Καγιάννης και οι δασοπόνοι Κ. Καζλαράκη και Α. Ουρούζη.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα, με σκοπό την ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων για την καταπολέμηση των κρουσμάτων των λαθροϋλομιών και την προστασία των δασικών οικοσυστημάτων των δύο χωρών.

Σχολιάστε