My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Διανομές από την Ανάσα Ευαισθησίας

Δυναμική ανθρώπινη παρουσία του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας με διανομές φαγητών τη Καθαρά Δευτέρα και πλάι στις ευπαθείς ομάδες με στήριξη για το Παραδοσιακό Τραπέζι της 25 ΜΑΡΤΙΟΥ στους άπορους συμπολίτες.

Ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας και ανήμερα της 25ης Μαρτίου θέλησε να είναι δυναμικά παρών με διανομές Πακέτων Αγάπης στις κοινωνικά ευπαθείς οικογένειες .Ενα μεγάλο ευχαριστώ τους ανώνυμους φίλους που ευλόγησαν τα πακέτα Αγάπης μια ευλογία Θεού μέσω ανθρώπων θα πώ, να γεμίσουμε το σπιτικό τους .Το Νοιάζομαι Μοιράζομαι συμμετέχω αποδεικνύουν έμπρακτα στηρίζοντας κάθε δράση που θα γεμίσει αγάπη ελπίδα αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο μας .Με τρομερή ευγνομωσύνη στη λέξη Ανθρωπος που γεμίσαμε ακόμη μια φορά με ψυχική γαλήνη οτι ακόμη και στις δύσκολες ημέρες κρισης σταθήκαμε όλοι Μαζί σημαντικοί στο διπλανό μας .
Η ευαισθησία, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη ήταν και θα είναι διάχυτες στο συνάνθρωπό μας από τον σύλλογο εθελοντών Ανάσα Ευαισθησίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ τούς εθελοντές και εθελόντριες μας και όσους ανθρώπους στήριξαν το έργο για τα πακέτα αγάπης και στις δυο μεγάλες ημέρες !!
Με τη δυναμική συμβολή ανωνύμων φίλων μπορέσαμε να χαρίσουμε αξιοπρεπές γεύμα σέ πολλούς συμπολίτες μας που δεν είχαν τη δυνατότητα να έχουν ούτε καν τη λαγάνα,μπακαλιάρο ταραμά και όλα τα είδη που προσφέρθηκαν .
Καλή Σαρακοστή σε όλο το κόσμο με υγεία και με ένα μήνυμα !!!…ας δούμε δίπλα μας κάποια στιγμή τον συνάνθρωπο. .Ταπεινότητα έδειξε ο Χριστός και αυτό ας κανουμε όλοι μας. Μοιράζομαι, νοιάζομαι προσφέρω ας είναι οι κυρίαρχες λέξεις τις μέρες που διανύουμε.Ευχόμενοι οτι θα παραδειγματίσει η φτώχεια που διανύουμε σα λαός και θα μοιραζόμαστε με το ελαχιστώτατο με το διπλανό μας ευελπιστούμε να φανούμε αντάξιοι στα πακέτα στήριξης για τις Αγιες Ημέρες του Πάσχα! Καλή Σαρακοστή !

Δελτίο τύπου από Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς

Σχολιάστε