My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Διαμαρτυρία οδηγών ΚΤΕΛ στο Κιλκίς

Μια διαφορετική κινητοποίηση βρίσκεται σ` εξέλιξη σήμερα Παρασκευή στη πόλη του Κιλκίς. Οδηγοί του ΚΤΕΛ έχουν παρατάξει τα λεωφορεία τους στην είσοδο της πόλης απ` τη Θεσσαλονίκη, διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή δεδουλευμένων τους εδώ κι ένα χρόνο, απ` τη διοίκηση του ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με τους οδηγούς, οι οποίοι είναι και μέτοχοι του ΚΤΕΛ, αναγκάζονται εδώ κι έναν χρόνο να κινούν τα λεοφορεία τους με δικά τους έξοδα, αφού δεν έχουν πάρει ούτε ευρώ απ` τη διοίκηση. “Είμαστε πλέον σε κατάσταση εξαθλίωσης”, λένε οι 17 οδηγοί που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, κάνοντας λόγο για άνιση μεταχείριση από πλευράς διοίκησης, αφού υπάρχουν οδηγοί που πληρώνονται κανονικά.

Οι διαμαρτυρόμενοι οδηγοί πριν καταφύγουν στη σημερινή κινητοποίηση πραγματοποίησαν συνάντηση με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ, η οποία όμως απέβη άκαρπη. Έτσι δηλώνουν ότι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν μέχρι την τελική τους δικαίωση.

Η αποχή των διαμαρτυρόμενων οδηγών αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα στις συγκοινωνίες του νομού, και ιδιαίτερα στη μετακίνηση μαθητών, κάτι όμως που αρνείται η διοίκηση του ΚΤΕΛ, καθώς δηλώνει ότι καλύπτονται όλα τα δρομολόγια.

Σύμφωνα με την διοίκηση, δεν υφίσταται άνιση μεταχείριση των οδηγών, καθότι καταβάλλονται χρήματα σε όλους, αναλογικά. Παράλληλα, κάνει λόγο για σοβαρό οικονομικό του ΚΤΕΛ απ` το γεγονός ότι η Πολιτεία καθυστερεί την καταβολή οφειλών της, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ περίπου.

Σχολιάστε