My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Διακρίσεις του ΓΑΣΚ σε διασυλλογικό

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος στίβου του Γ.Α.Σ. Κιλκίς συνεχίστηκαν  στα Γιαννιτσά την Κυριακή με το διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18.

Ο καιρός δυσκόλεψε πολύ τους αθλητές αφού λόγω έντονης βροχόπτωσης υπήρξε μεγάλη διακοπή και καθυστέρηση σε όλα τα αγωνίσματα. Ωστόσο οι αθλητές του ΓΑΣΚ πραγματοποίησαν νέες καλές εμφανίσεις.

Πρώτος ξεκίνησε ο Σταμάτης Παρασκευάς στο άλμα σε μήκος όπου αν και με κόντρα άνεμο, πέτυχε καλύτερο άλμα στα 5,80μ. το οποίο αποτελεί προσωπικό ρεκόρ και πήρε την 5η θέση ανάμεσα σε αθλητές  μεγαλύτερους έως και τρία χρόνια αφού ανήκει στην μικρότερη κατηγορία, Κ16.

Ο νεαρός άλτης συνέχισε στο άλμα σε ύψος όπου πήρε το χρυσό μετάλλιο καταφέρνοντας κι εκεί να πετύχει νέο ρεκόρ, 1,70μ., κάνοντας μία από τις καλύτερες επιδόσεις στην Ελλάδα στο αγώνισμα ενώ για λίγο δεν πέρασε και το 1,75μ. δείχνοντας πάντως ότι είναι στις δυνατότητές του. Έδειξε έτσι έτοιμοςνα διεκδικήσει μεγάλες διακρίσεις την επόμενη εβδομάδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 .

Η Γεωργία Παπαδοπούλου, αθλήτρια της κατηγορίας Κ16, έτρεξε στα 100μ. και πέτυχε επίσης καλύτερη ατομική επίδοση 15.78 που της έδωσε την 9η θέση.

Στο άλμα σε ύψος αγωνίστηκαν για τον ΓΑΣΚ δύο αθλήτριες, η Σοφία Παπαδοπούλου και η Βασιλεία Ιωαννίδου. Η πρώτη πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο με άλμα στο 1,30μ. ενώ η δεύτερη με ίδια επίδοση αλλά με περισσότερες προσπάθειες πήρε την 4η θέση παίρνοντας μία πρώτη εμπειρία από το αγώνισμα.

Η Άννα Αλεβιζάκη τέλος αγωνίστηκε στο άλμα σε μήκος έχοντας να αντιμετωπίσει έναν πρόσφατο ταυματισμό στην ποδοκνημική. Η άλτρια του Φίλιππου Μισαηλίδη «έσφιξε τα δόντια», προσπάθησε άλμα ακόμα και με το αντίθετο πόδι αλλά ένιωσε ενοχλήσεις που την άφησαν μακριά από άλματα κοντά στα 5μ. που μας είχε συνηθίσει από πέρυσι κι ενώ εφέτος είχε ακόμα υψηλότερους στόχους. Έτσι με άλμα μόλις στα 4,43μ., πολύ μακριά από τις δυνατότητές της, κατέλαβε την 4η θέση.

Τις προσπάθειες των αθλητών εκτός από τον προπονητή του συλλόγου, Φίλιππο Μισαηλίδη, παρακολούθησαν και γονείς που συνόδευσαν τους αθλητές.

Σχολιάστε