My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Διακρίσεις για τους μαθητές της ΤΕΧΝΗΣ

Με διακρίσεις για τους μαθητές της ΤΕΧΝΗΣ  Κιλκίς ολοκληρώθηκε η Α’ φάση του 8ου Παγκόσμιου Διαγωνισμού Ζωγραφικής ΤΟΥΟΤΑ για παιδιά ηλικίας 15 ετών και κάτω, με θέμα “Το αυτοκίνητο των ονείρων σου”. 

stefanidisΕιδικότερα, στον Εθνικό Διαγωνισμό που προκήρυξε η ΤΟΥΟΤΑ, στην 1η κατηγορία – κάτω των 8 ετών, 1ος νικητής αναδείχθηκε ο Θεόφιλος Στεφανίδης, ενώ στην 2η κατηγορία -από 8 έως 11 ετών, 3η νικήτρια η Χρυσάνθη Πουλτουρτζίδου.

Οι μικροί δημιουργοί της ΤΕΧΝΗΣ ζωγράφισαν το αυτοκίνητο των ονείρων τους, διακρίθηκαν και κατοχύρωσαν τη συμμετοχή τους στην Β’ Φάση, αυτή του Παγκόσμιου Διαγωνισμού, τα αποτελέσματα του οποίου θα ανακοινωθούν τον Αύγουστο του 2014. Τον ίδιο μήνα θα πραγματοποιηθεί και η απονομή βράβευσης των παγκόσμιων νικητών (Χρυσό μετάλλιο, Ασημένιο μετάλλιο, Χάλκινο μετάλλιο, Ειδικό βραβείο Κριτικής Επιτροπής) στην Ιαπωνία.

Σημειώνεται ότι οι μικροί Κιλκισιώτες ζωγράφοι θα διαγωνιστούν με τους αντίστοιχους εθνικούς νικητές των υπολοίπων 83 χωρών και περιφερειών από όλον τον κόσμο, που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό.

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς εύχεται καλή επιτυχία στους μικρούς μαθητές της και τους συγχαίρει για την σπουδαία επιτυχία τους, που όχι μόνο καταδεικνύει την σοβαρή και ουσιαστική δουλειά που συντελείται στα Τμήματα του φορέα, αλλά προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο τον τόπο μας και το εν δυνάμει καλλιτεχνικό δυναμικό του.

Σχολιάστε