My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Διακρίσεις για προϊόντα Κουκάκη

Εξαιρετικές διακρίσεις έλαβαν τέσσερα προϊόντα της Φάρμας Κουκάκη στον διαγωνισμό Superior Taste Awards 2020 που διεξήχθη στις Βρυξέλες τον Μάϊο, από το διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας iTQi.

Συγκεκριμένα, την ανώτατη διάκριση πέτυχαν το Πλήρες Στραγγιστό Γιαούρτι και το Fruitful με Ροδάκινο, Βερίκοκο, Σταφύλι, που βραβεύτηκαν με 3 χρυσά αστέρια επιτυγχάνοντας γενική βαθμολογία πάνω από 90% (εξαιρετική γεύση)!

Επίσης, τη μεγάλη διάκριση έλαβαν, το Στραγγιστό Γιαούρτι 2% και το Fruitful Φράουλα, Κεράσι, Ρόδι, τα οποία κέρδισαν από δυο χρυσά αστέρια (γενική βαθμολογία από 80% έως 90%: αξιοσημείωτη γεύση).

Το “iTQi Βραβείο Ανώτερης Γεύσης” είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στην γεύση η οποία δίνεται από διαμορφωτές γνώμης, οι οποίοι είναι βραβευμένοι με Michelin Σεφ & γευσιγνώστες. Η κριτική του επιτροπή αποτελείται από περισσότερους από 200 διάσημους Σεφ και Σομελιέ από 15 ευρωπαϊκούς συλλόγους αρχιμαγείρων. Κατά την διάρκεια των δοκιμών, κάθε προϊόν υπόκειται σε μια γευσιγνωσία στα ‘τυφλά΄ σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης.

Στη σχετική ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρονται και τα εξής:

“Παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω Covid-19, στη Φάρμα Κουκάκη συνεχίσαμε με ασφάλεια να παράγουμε προϊόντα αρίστης ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης, με ορισμένα εκ των οποίων συμμετείχαμε στον διαγωνισμό. Για την προάσπιση της ασφάλειας και της υγείας των καταναλωτών, των εργαζομένων και των συνεργατών μας προβήκαμε άμεσα στην εφαρμογή σειράς ενεργειών για το προσωπικό, τις προμήθειες υλικών, την παραγωγή, και τη διανομή των προϊόντων μας.

Στη Φάρμα Κουκάκη η παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας από άριστη πρώτη ύλη είναι αδιαπραγμάτευτη. Βασική πτυχή της ποιότητας αποτελεί η γεύση. Στα πλαίσια της νοοτροπίας συνεχούς αξιολόγησης και βελτίωσης των προϊόντων μας συμμετείχαμε και φέτος στον διεθνή διαγωνισμό iTQi, λαμβάνοντας εξαιρετικές διακρίσεις και επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία χρονιά ότι παραμένουμε πιστοί στο όραμα μας: Να καθιερωθούμε στη συνείδηση των Ελλήνων καταναλωτών ως ο κορυφαίος παραγωγός αγνών γαλακτοκομικών προϊόντων”.

Σχολιάστε