My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Διακοπή ρεύματος σε οικισμούς

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 23 Οκτωβρίου προγραμματίζεται διακοπή ηλεκτροδότησης στους οικισμούς Μεταξοχώρι, Πλαγιοχώρι, Κοκκινιά, Μελισσουργειό, Παρόχθιο, Ποντοκερασιά, Άγιο Μάρκο και Άγιο Αντώνιο από τις 8:30 έως τις 15:00 λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Επίσης, διακόπτεται η παροχή ρευματοδότησης σε είκοσι οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών καθώς και στον οικισμό Θεοδώρειο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών την Κυριακή 24 Οκτωβρίου λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ από τις 8:00 έως τις 15:00 χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι οικισμοί Ευκαρπία, Καλολίβαδο,Γερακαριό, Δίβουνο, Βάθη, Κοιλάδι, Χειμαδιό, Άνω και Κάτω Θεοδωράκια, Φύσκα, Σπουργίτης, Μυλοχώρι, Παλατιανό, Κεντρικό, Τριπόταμος, Αντιγόνεια, Μονολίθι, Γάβρα, Μαυροπλαγιά, Πετράδες και Θεοδώριο.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή των κατοίκων των προαναφερθέντων οικισμών στην αποφυγή κάθε επαφής με τους αγωγούς που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Σχολιάστε