My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Διακομιδές μ`ένα μόνο άτομο!

agathopoulou-eiriniΚατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής με αντικείμενο το ΕΚΑΒ, η Ειρήνη Αγαθοπούλου είπε ότι υπάρχει οδηγία του ΕΚΑΒ να γίνονται μεταφορές ασθενών με πλήρωμα ενός ατόμου του ΕΚΑΒ.

asthenoforoΑμέσως έσπευσε να τη διαψεύσει ο αρμόδιος υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας, παρουσία του προέδρου του ΕΚΑΒ Δημήτρη Παπαγιαννίδη: “Υπάρχει εγκύκλιος του γενικού γραμματέα του υπουργείου, που λέει μόνο για ενδονοσοκομειακές μεταφορές ασθενών, δηλαδή από το ένα κτήριο του νοσοκομείου στο άλλο”.

Όμως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήγε στο γραφείο της, πήρε την εγκύκλιο και τη διάβασε: “Σε συνέχεια της εγκυκλίου που εκδόθηκε από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας (…) οι διακομιδές των ασθενών, όπου δεν μπορούν να καλυφθούν από το προσωπικό του ΕΚΑΒ, θα πραγματοποιούνται με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, το οποίο θα επανδρώνεται από έναν υπάλληλο του ΕΚΑΒ και έναν υπάλληλο του νοσοκομείου, τραυματιοφορέα, νοσηλευτή ή ιατρό”.

Ο Δ. Παπαγιαννίδης (που επαίρετο για τη στρατιωτική του πορεία, αλλά έμεινε σιωπηλός νωρίτερα όταν ο Αντ. Μπέζας διέψευδε την Ειρ. Αγαθοπούλου…) θυμήθηκε ότι “όντως έχω βγάλει εγώ την οδηγία αυτή”. Ο Αντ. Μπέζας διερρήγνυε τα ιμάτιά του ότι η οδηγία του υπουργείου αφορούσε μόνο ενδονοσοκομειακές μεταφορές, “αδειάζοντας” τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ. Μπάχαλο…

avgi.gr

Σχολιάστε