My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΔΗΣΥ: Μεταλλαγμένη η ΝΔ με Συμπιλίδη

“Η υποψηφιότητα Συμπιλίδη σηματοδοτεί τη μετάλλαξη της ΝΔ υπό την ηγεσία του κ. Σαμαρά”, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συμμαχία, τονίζοντας τα εξής:

“Ο κ. Συμπιλίδης είναι ο μοιραίος άνθρωπος που έδωσε την ευκαιρία στον Α. Σαμαρά να ρίξει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το 1993. Το αποτέλεσμα ήταν να επανέλθει στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ και να μην ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταρρυθμιστική προσπάθεια που είχε ξεκινήσει από την τότε κυβέρνηση της ΝΔ.

Εάν δεν είχε πέσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κων/νο Μητσοτάκη, η πορεία της χώρας θα ήταν διαφορετική, αφού θα είχαν υλοποιηθεί οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις για την απελευθέρωση  της οικονομίας και την αναμόρφωση του συνταξιοδοτικού. Ήδη εκείνη η κυβέρνηση είχε πετύχει δύο πλεονασματικούς προϋπολογισμούς, με τις δραστικές μειώσεις των δημοσίων δαπανών που είχε επιβάλλει.

Η παρουσία του κ. Συμπιλίδη στο ψηφοδέλτιο του κ. Σαμαρά αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για τη μετάλλαξη  της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης με τους ανοιχτούς ορίζοντες σε ένα προσωποπαγές κόμμα,  με πολλά γραμμάτια από το παρελθόν που πρέπει να εξοφλήσει.

Πραγματικά, είναι απορίας άξιο πως θα δεχτούν την παρουσία του κ. Συμπιλίδη στο ψηφοδέλτιο τα στελέχη της ΝΔ που ήταν μάρτυρες το 1993 στην πτώση μιας κυβέρνησης που είχε εκλεγεί με το 47% των ψήφων του ελληνικού λαού.”

Σχολιάστε