My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΔΗΜΑΡ: Επίσκεψη σε Νοσοκομείο

Επίσκεψη στο Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές (Ιορδανίδου Κ., Θεοφανίδης Σ., Κυριακού Γ, Παπαδοπούλου Β., Παυλίδης Γ.) Ν. Κιλκίς του συνασπισμού «Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά».

kyriakou-paulidisΚατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τη στελέχωση του Νοσοκομείου, την επαναλειτουργία, έπειτα από δέκα χρόνια, των μαγειρείων, στην αξιοποίηση ευρωπαϊκών διακρατικών προγραμμάτων για την περαιτέρω ενίσχυση του νοσοκομείου ως προς τον εξοπλισμό καθώς και τη μηχανοργάνωση της διοικητικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Κιλκίς

Στο πλαίσιο αυτό, οι υποψήφιοι του συνασπισμού αναφέρθηκαν  στην αξιοποίηση της φήμης της ορθοπεδικής κλινικής και πρότειναν την περαιτέρω ανάπτυξη της μέσω της δημιουργίας Κέντρου Αποκατάστασης σε συνδυασμό με το φυσικοθεραπευτήριο του Νοσοκομείου. Επίσης έγινε λόγος για τη σύνδεση του συνόλου των εγκαταστάσεων – και όχι μόνο των μαγειρείων – με το δίκτυο του φυσικού αερίου. Μια εξέλιξη που έχει κόστος λόγω της ανάγκης αλλαγής των λεβήτων πετρελαίου και η οποία όμως αν επέλθει θα επιφέρει σημαντική μείωση στα λειτουργικά κόστη του ιδρύματος.

Ακόμα πρότειναν την ολοκλήρωση εφαρμογών ψηφιακής αποτύπωσης των εργαστηριακών και ακτινοδιαγνωστικών εξετάσεων. Τέλος σημαντικός παράγοντας είναι η παλαιότητα των εγκαταστάσεων και η ανάγκη να προωθηθεί η μελέτη που εκπόνησαν οι τεχνικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου Κιλκίς για την ανέγερση νοσηλευτικής πτέρυγας με την ένταξη του έργου στο νέο ΕΣΠΑ.

Τα παραπάνω αποτελούν μερικές μόνο από τις παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν στο Νοσοκομείο Κιλκίς προκειμένου να εκσυγχρονιστεί η λειτουργία του περαιτέρω και να καταστεί και πάλι αντάξιο, σε επίπεδο υποδομών, των κατοίκων του Νομού.

Δελτίο τύπου από ΔΗΜΑΡ

Σχολιάστε