My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ο Χατζησάββας για τις εκλογές

Ο βουλευτής και γραμματέας της ΝΕ Κιλκίς της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Χατζησάββας, προέβη στην ακόλουθη μετεκλογική δήλωση:

xatzisavvas-xristos-001«Μεγάλη Νίκη για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πανελλαδικά αλλά και ιδιαίτερα στον νομό Κιλκίς.

Το κάστρο αυτό όπως δίκαια χαρακτηρίζεται, μιας και για τέταρτη εκλογική αναμέτρηση, μετά από τρεις εθνικές εκλογές και μια των ευρωεκλογών έρχεται δεύτερο πανελλαδικά σε ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και πρώτο πανελλαδικά που εκλέγει και βουλευτή, μιας και το άθλιο εκλογικό σύστημα μας στερεί βουλευτή από την Λακωνία που είναι σταθερά πρώτη πανελλαδικά, την β’  Θεσσαλονίκης και Σερρών αλλά και σε άλλες περιφέρειες, που αν και καταλάβαμε την τρίτη θέση με υψηλά ποσοστά μας έκλεψαν τις έδρες.

Να ευχαριστήσω πρώτα τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο που με τίμησε με την πρώτη και εκλόγιμη θέση στην λίστα του ψηφοδελτίου του Κιλκίς.

Μετά τους ήρωες συναγωνιστές μου που στάθηκαν κοντά μου τόσα χρόνια και σε τόσες εκλογικές αναμετρήσεις με πλήρη ανιδιοτέλεια.

Τέλος να ευχαριστήσω και τους ψηφοφόρους – υποστηρικτές μας που έκλεισαν μάτια και αυτιά στην λασπολογία και τον εκφοβισμό, στις απειλές και τις ψευτιές και ψήφισαν ακόμα μια φορά ένα κόμμα Ελληνικό – Πατριωτικό που είναι θεματοφύλακας εννοιών όπως η Πατρίδα μας η Θρησκεία μας και η οικογένεια μας μέχρι τέλους.

Έρχονται δύσκολες στιγμές για το Έθνος μας και τους Έλληνες, θα αντισταθούμε και θα νικήσουμε σε χαμένες μάχες, αυτό κάνουμε χιλιάδες χρόνια τώρα.

Ο Θεός μαζί μας!»

Σχολιάστε