My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Δήλωση στήριξης Δ. Σισμανίδη

Με τίτλο “Γιατί στηρίζω το Δημήτρη Σισμανίδη” η φοιτήτρια Νομικής Α.Π.Θ. Αναστασία Ανανιάδου προέβη στην ακόλουθη δήλωση, με την οποία γνωστοποιεί ότι θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κιλκίς με τον συνδυασμό ‘’Αν7οδο’’:

ananiadou-anastasiaΕίμαι νέα, φοιτήτρια της Νομικής, και δίνω το δικό μου παρών σε πρωτοβουλίες κοινωνικού, φιλανθρωπικού και πολιτιστικού περιεχομένου του τόπου μου. Η γνωριμία μου με το Δημήτρη Σισμανίδη, στάθηκε καθοριστική στο να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, ώστε η διάθεσή μου για συμμετοχή στα κοινά να βρει χώρο έκφρασης στις θεσμοθετημένες δομές της Αυτοδιοίκησης.

   Ο Δημήτρης Σισμανίδης μου μίλησε με ενθουσιασμό για το ενωτικό του όραμα, εκθέτοντας με δυναμισμό τη διάθεσή του να αξιοποιήσει την αυτοδιοικητική εμπειρία του, προκειμένου ο Δήμος Κιλκίς να αντιμετωπίσει τα μικρά και μεγάλα προβλήματα, παρά την κρίση, με νοικοκυροσύνη και αποτελεσματικότητα.

   Η κουβέντα μαζί του ανέδειξε κάποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του που με έπεισαν. Είναι ευαίσθητος και ταυτόχρονα πρακτικός, άμεσος και ουσιαστικός, λέει λίγα αλλά δείχνει ότι μπορεί να κάνει πολλά, άλλωστε έχει αφήσει την αναπτυξιακή σφραγίδα του ως Δήμαρχος.

   Πιστεύει στους νέους και στη σκέψη του κυριαρχεί η υποχρέωση να εργαστεί για το μέλλον των επόμενων γενεών, που θα αναλάβουν τις τύχες του Δήμου. Θέλει τους νέους παρόντες, ενεργούς πολίτες και συνδιαμορφωτές του μέλλοντός τους, μέσα από τη συμμετοχή τους στη δημόσια ζωή του τόπου.

   Ο Δημήτρης Σισμανίδης στέλνει το δικό του μήνυμα προς τους νέους: ‘’Διεκδικήστε, δουλέψτε, πείτε τις ιδέες σας και ελάτε να γίνουμε μια δυνατή ομάδα που θα κάνει τη διαφορά. Δείτε τον τόπο σας και το συνάνθρωπό σας με αγάπη και οι συμπολίτες μας θα σας ανταποδώσουν με ευγνωμοσύνη αυτό το κοίταγμα αγάπης’’.

   Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την ‘’Αν7οδο’’ του Δημήτρη Σισμανίδη

γιατί μαζί μπορούμε να ενώσουμε το παρελθόν με το μέλλον,

γιατί μαζί θα συγκεράσουμε τη σοφία της μακρόχρονης πορείας του με το δικό μου νεανικό όραμα,

γιατί στηρίζοντας το Δημήτρη Σισμανίδη στηρίζω τον τόπο μου και τους συμπολίτες μου.”

Σχολιάστε