My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Δήλωση ενόψει των εκλογών στη ΝΔ

Σε δήλωσή του ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς, Μηνάς Παπαδόπουλος, αναφέρει τα εξής:

“Οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ανοίγουν ένα νέο πολιτικό κεφάλαιο στη ζωή της κομματικής μας οργάνωσης, άμεσα και άρρηκτα συνδεδεμένο με αγώνες και ακατάβλητες προσπάθειες που την έφεραν σε μια ιδανική πολιτική λειτουργία.

Είμαι υπερήφανος γιατί όλα τα προηγούμενα, ομολογουμένως δύσκολα χρόνια, με τη βοήθεια και συνεργασία άξιων συνεργατών πετύχαμε εντυπωσιακά επιτεύγματα. Αρθρώσαμε υπεύθυνο πολιτικό λόγο απέναντι στο συνεχές γαϊτανάκι του ιδεοληπτικού ΣΥΡΙΖΑ και γκρεμίσαμε το εικονικό όσο και λαϊκίστικο βάθρο του, αντιπαρατιθέμενοι με ακλόνητα επιχειρήματα στο σύντομο καιρό του βασιλείου της πρώτης φοράς Αριστεράς.

Αφιερώσαμε όλες μας τις δυνάμεις στην υπόθεση ανάπτυξης του τόπου μας, παράξαμε πολιτικό έργο και συμμετείχαμε ενεργά, όσο αυτό ήταν επιτρεπτό εξαιτίας των υγειονομικών περιορισμών, στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Στηρίξαμε επιλογές που θεωρήσαμε σωστές και δίκαιες, παραμερίζοντας διχαστικές φωνές που έχουν κάνει δεύτερη πολιτική τους φύση την αμφισβήτηση και την υποτίμηση του έργου της ΝΔ και όντας στις παρυφές της διακρίνονται για την εμμονή τους στη χαιρεκακία,

Χαιρετίσαμε την μετά από συντονισμένες ενέργειες την δρομολόγηση της κατασκευής του Δικαστικού Μεγάρου, την δημιουργία Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, την παράδοση σε λίγους μήνες σύγχρονο Γηροκομείο Κιλκίς και όλα τα σημαντικά έργα που σχεδιάζονται και υλοποιούνται από την Κυβέρνηση γιατί πιστεύουμε στη δυναμική τους και στις πολύπλευρες ωφέλειές τους για την περιοχή μας.

Σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων, εργαζόμενοι άοκνα για το υψηλό πολιτικό επίπεδο της κομματικής οργάνωσης, κατατάσσοντάς την μέσα στις πέντε καλύτερες οργανωτικά ΔΕΕΠ σε ολη την επικράτεια, μοχθώντας για την ανάδειξη νέου φυτωρίου στελεχών και για τη δημοκρατικότερη εσωτερική λειτουργία της γαλάζιας μας παράταξης.

Θεωρώ ότι μέσα σε λίγο χρόνο καταφέραμε πολλά και ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα για τη ΔΕΕΠ, για τον τόπο μας, για το συνάνθρωπό μας.

Μέσα απο την καθημερινή λειτουργία των γραφείων της ΔΕΕΠ σταθήκαμε αρωγή σε πλειάδα στελεχών της παράταξης μας που μας επισκέφθηκαν, δίνοντας άμεσες λύσεις στα προβλήματα τους, ενώ συγκινητική ήταν συμμετοχή των μελων μας σε κοινωνικές δράσεις της κομματικης μας οργάνωσης, με την ενεργή συμμετοχή και της ΟΝΝΕΔ ν. Κιλκίς

Την υποψηφιότητά μου στο ανώτερο κομματικό αξίωμα της ΔΕΕΠ την υπαγορεύουν η αγνή αγάπη μου για το πολιτικό μου σπίτι, την κομματική μας οργάνωση, και η θέλησή μου να αγωνιστώ μαζί σας για την πρότυπη λειτουργία της, μακρια την καλύτερη διασύνδεσή της με το κόμμα και την Κυβέρνηση ως φωτεινός φάρος που δίνει το φως της δύναμής του στις νεότερες γενιές.

Με τη νίκη της ΔΕΕΠ στις 24 Οκτωβρίου θα ξαναλάμψει αυτό το φως.”

Σχολιάστε