My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δήλωση για τις επιλογές της κυβέρνησης

Ο πολιτευτής Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Αναστασιάδης, σε δήλωσή του σχετικά με τις “νεοφιλελεύθερες επιλογές της κυβέρνησης εν μέσω πανδημίας” αναφέρει τα εξής:

“Η ακραιφνώς νεοφιλελεύθερη εκδοχή της ΝΔ που βρίσκεται σήμερα στα ηνία της χώρας εφαρμόζει πιστά το δόγμα ‘’του ελέγχου της οικονομικής δραστηριότητας από λίγους’’. Ο πρωθυπουργός της χώρας, οπαδός της νεοφιλελεύθερης προσέγγισης, θεώρησε την πανδημία ως ‘’χρυσή ευκαιρία’’ για την περαιτέρω φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης και τον αφανισμό των μικρών επιχειρήσεων προς όφελος της οικονομικής ολιγαρχίας που υπηρετεί αυτή η κυβέρνηση.

Αυτός είναι και ο λόγος που η κυβέρνηση δεν εφάρμοσε κανένα σχέδιο για το ασφαλές άνοιγμα της αγοράς και καμία στρατηγική για την υπό συνθήκες ομαλή λειτουργία της καθημερινότητας. Αν τα έκανε αυτά τότε προφανώς και θα αποφεύγονταν η χρεοκοπία πολλών μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τη δραστηριότητα των οποίων είτε αναλαμβάνουν ήδη ή σχεδιάζουν να αναλάβουν εν καιρώ οι λίγοι και ισχυροί οικονομικοί παράγοντες.”

Σχολιάστε