My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Φλωρίδης: Εκδήλωση σε Θεσσαλονίκη

floridis-giorgos1Σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα του Κοινωνικού Συνδέσμου, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Les Lazaristes στη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Φλωρίδης παρέθεσε μια συγκροτημένη  πολιτική ανάλυση και προχώρησε σε μια εμπεριστατωμένη οικονομική παρουσίαση των οικονομικών πραγμάτων, καταθέτοντας έτσι τις δικές του απόψεις για το σημερινό γίγνεσθαι της χώρας.

Παράλληλα, εισηγήσεις έκαναν δυο καθηγητές πανεπιστημίου, οι Χριστόφορος Σαρδελής και ο Γιάννης Τσαμουργκέλης, που με τις απόψεις τους έδωσαν τροφή για floridis-giorgosτον εποικοδομητικό διάλογο που ακολούθησε, με αποτέλεσμα να εξαχθούν ενδιαφέροντα συμπεράσματα για την πολιτική και την οικονομία.

Χαρακτηριστική για την εκδήλωση ήταν η εκτίμηση συμμετέχοντος στη συζήτηση: «Έγινε ανάλυση των αιτίων της κρίσης, και κυρίως κατατέθηκαν προτάσεις και ένα νέο εθνικό στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης, χωρίς succes story και άλλες ανοησίες, αλλά με όρους συγκεκριμένους και μετρήσιμους», είπε.

Σχόλια
3 Σχόλια to “Φλωρίδης: Εκδήλωση σε Θεσσαλονίκη”
  1. Ο/Η ΕΡΩΤΗΣΗ λέει:

    Γιατί λοιπόν κατέβηκε από το πλοίο τότε; ένας άνθρωπος με τόσες γνώσεις, ικανότητες και θέληση;

  2. Ο/Η Κωστας λέει:

    Το δικο του saspens story περιλαμβανει και μεταλλεια στο Κιλκις! Ετσι για να μην ξεχνιομαστε και ολοι οσοι εναντιωνονται ειναι γραφικοι και ασχετοι! Και γιατι δεν εδωσε τα φωτα του το 2010 και ψηφισε εκεινο ναι, το πρωτο μνημονιο που ηταν η αρχη ολων των καταστροφικων που επακολουθησαν. Που ηταν ο τυπος τα χρονια πριν τα μνημονια; τι μας ελεγε τοτε; Καποιοι επιμενουν να τον προβαλλουν,εχουν κατι να κερδισουν. Εμεις οι υπολοιποι ,η συντριπτικη πλειοψηφια τον εχουμε κατα-γραψει με ανεξιτηλα χρωματα στον χωρο που δικαιωματικα του αξιζει! Οριστικα και αμετακλητα!

  3. Ο/Η Αφελής πολίτης λέει:

    Αν ο κ. Φλωρίδης θέλει να πείσει ας διορθώσει, όσα μπορεί, από τα σφάλματα του παρελθόντος αλλά και του παρόντος. Και μια που μιλάμε για το παρόν, ας συμμαζέψει γνωστό, στενό του συνεργάτη που φαίνεται να στηρίζει μια αρρωστημένη κατάσταση σε νομικό πρόσωπο ΟΤΑ της περιοχής μας και το οποίο αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα βιωσιμότητας. Και το αντιμετωπίζει γιατί ο επικεφαλής της διοίκησης προχώρησε σε “λανθασμένες επιλογές” που έπληξαν οικονομικά τον φορέα αλλά ο στενός συνεργάτης του κ. Φλωρίδη εξακολουθεί να στηρίζει τον/την συγκεκριμένο/-η επικεφαλής. Κάποια στιγμή θα βγουν όλα στο φως.

Σχολιάστε