My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Γ. Γραμματέας στο Δήμο Παιονίας

anthrakidisΓενικός Γραμματέας του Δήμου Παιονίας ορίστηκε ο τέως διοικητής των νοσοκομείων του νομού Κιλκίς, Θέμης Ανθρακίδης. Στα καθήκοντα του θα είναι η γενική εποπτεία της Διοίκησης του Δήμου, η επεξεργασία των θεμάτων του Δημοτικού Συμβουλίου και η βελτίωση της δράσης των υπηρεσιών του δήμου.

Η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε απ` τον δήμο έχει ως εξής:

“Από τις 18 Μαΐου 2016, ο κ. Θεμιστοκλής Θ. Ανθρακίδης, Οικονομολόγος, απόφοιτος οικονομικών Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στα οικονομικά και τελειόφοιτος Νομικής, ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του ως Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παιονίας, σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. ΦΕΚ/Γ/427/16-5-2016

Ο κ. Ανθρακίδης έχοντας μια επιτυχημένη θητεία στη θέση του Διοικητή Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, με την εμπειρία και τις γνώσεις του θα στελεχώσει το Υπηρεσιακό Δυναμικό του Δήμου Παιονίας, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με νέες και πρωτόγνωρες προκλήσεις.

Τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα του Δήμου συνοψίζονται στα ακόλουθα:

Γενική εποπτεία της Διοίκησης του Δήμου σε συνεργασία με τον Δήμαρχο και την Εκτελεστική Επιτροπή, παροχή οδηγιών και κατευθύνσεων και γενικότερα, συντονισμός των υπηρεσιών του Δήμου κατά την άσκηση του έργου τους.

Μεριμνά για την επεξεργασία των θεμάτων που είναι προς συζήτηση ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και παρακολούθηση της διαδικασίας εφαρμογής των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Επίσης, μεριμνά για τη συνεχή βελτίωση της αποτελεσματικής δράσης των υπηρεσιών του Δήμου, την προσαρμογή της λειτουργίας τους στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και της βελτίωσης της απόδοσης του στελεχιακού δυναμικού και των τεχνικών μέσων του Δήμου και οργανώνει κάθε νέα υπηρεσία που δημιουργείται στο Δήμο κάθε φορά που η Δημοτική αρχή λαμβάνει νέες πρωτοβουλίες.”

Σχολιάστε