My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Γραμμή για ΒΙΠΕ από τον ΟΣΕ

Ένα πάγιο αίτημα του Κιλκίς, η σιδηροδρομική σύνδεση της Βιομηχανικής Περιοχής Σταυροχωρίου με το δίκτυο του ΟΣΕ, μπαίνει σε πορεία υλοποίησης, διαβεβαιώνει ο υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς.

Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Κιλκίς, την ένταξη έργου μελέτης ύψους 800 χιλ. ευρώ στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2019, ενέκρινε ο υφυπουργός Οικονομίας Ιωάννης Τσακίρης στις 23 Δεκεμβρίου.

“Η σύνδεση της ΒΙΠΕ με το σιδηροδρομικό δίκτυο θα βελτιώσει αισθητά την εξυπηρέτηση της ΒΙ.ΠΕ, κάνοντας πιο εύκολη τη μεταφορά εμπορευμάτων και πρώτων υλών, θα δώσει κίνητρα για την εγκατάσταση νέων βιομηχανιών στο Κιλκίς και θα αναβαθμίσει τη θέση του Νομού μας στον εγχώριο και διεθνή ανταγωνισμό, δημιουργώντας παράλληλα νέες θέσεις εργασίας”, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Για τη σύνδεση, που αποτελεί πάγιο αίτημα των επιχειρηματιών του Κιλκίς, διοργανώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο με πρωτοβουλία του κ. Γεωργαντά επίσκεψη κλιμακίου υπουργών στο διοικητικό κέντρο της ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με εκπροσώπους της διοίκησης της βιομηχανικής περιοχής, επιχειρηματίες, εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και του Επιμελητηρίου Κιλκίς. Τότε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, είχε δεσμευτεί για την ένταξη και υλοποίηση του έργου.

Σχολιάστε