My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Γράφει ιστορία ο Αλέξανδρος!

Ο Κιλκισιακός έφυγε, ο Αλέξανδρος έρχεται! Ο λόγος, για το νέο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής της ερχόμενης σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας η εκπληκτική ομάδα του Κιλκίς, που γράφει πια τη δική της ιστορία, θα εκπροσωπεί το νομό μας στα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας!

Με το τίτλο του πρωταθλητή της Α1 Κατηγορίας του Κιλκίς, που κατάφερε τελικά να κατακτήσει στοn 2ο τελικό της Μ. Βρύσης, η αντρική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος πήρε το εισιτήριο ανόδου στην Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Έτσι, παρά τα πολλά προβλήματα καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, ο στόχος της ανόδου τελικά επιτεύχθηκε. Συγκεκριμένα, η σωρεία σοβαρών τραυματισμών βασικών παικτών όπως ο Κώστας Ντουντούκης και ο Αχιλλέας Κάργας, η στράτευση των Ακη Βαχαρέλη και Γιώργου Τσολακίδη και η απουσία του Μπάμπη Κοτσαμποϊκίδη μετά από άδικη τιμωρία του, δεν στάθηκαν εμπόδιο στο να τελειώσει η χρόνια με αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Μια επιτυχία, που αποκτά μεγαλύτερη αξία, καθώς σημειώθηκε απέναντι σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Κιλκίς, δηλαδή σε αυτήν της ΑΕ Πολυκάστρου.

Στη ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα τονίζεται ότι “ο Αλέξανδρος Κιλκίς αφιερώνει τη νίκη και την άνοδο στους αγνούς φιλάθλους του Κιλκίς, που διψούν για καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο” και ότι “η πορεία στην Γ’ Εθνική σχεδιάζεται έτσι ώστε ο Αλέξανδρος Κιλκίς να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ποδόσφαιρο του νομού Κιλκίς και με στόχο να αναδειχθούν ακόμα περισσότεροι ποδοσφαιριστές του τόπου μας”.

Σχολιάστε