My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Γονείς εναντίον ιδιαίτερων μαθημάτων

Γονείς του Κιλκίς τάσσονται κατά των ιδιαιτέρων μαθημάτων από καθηγητές που είναι ήδη διορισμένοι. Ο λόγος, για τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Κιλκίς, ο οποίος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση μετά από πρόσφατη συνεδρίασή του.

idiaitera-mathimataΗ ανακοίνωση:

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 16/12/2013 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Κιλκίς συζητήθηκε το θέμα των πρόσφατων καταγγελιών της παροχής ιδιαίτερων μαθημάτων από καθηγητές που είναι διορισμένοι σε δημόσια σχολεία και ομόφωνα αποφάσισε να προβεί στην εξής ανακοίνωση:

 

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε , τόσο της οικονομικής όσο και της κοινωνικής κρίσης ,καταδικάζουμε  το γεγονός των ιδιαιτέρων μαθημάτων από καθηγητές που είναι ήδη διορισμένοι στην δημόσια (δωρεάν ) παιδεία.

 

Στον σύλλογο μας δεν έχει γίνει καμία καταγγελία είτε προφορική είτε γραπτή , αλλά να είστε σίγουροι ότι αν γίνει μια τέτοια καταγγελία θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουμε την ίση μεταχείριση των παιδιών  μας .

 

Η δημόσια δωρεάν παιδεία πρέπει να διασφαλιστεί πάση θυσία όχι μόνο από τους γονείς , οι οποίοι δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες των παιδιών τους αλλά και από τους ίδιους τους καθηγητές γιατί έτσι στιγματίζεται συνολικά ο  κλάδος τους .”

Σχολιάστε