My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Γοητευτικός ο “Μικρός Πρίγκιπας…”

Δόθηκε το Σάββατο 30 Ιουνίου, την Κυριακή 1 και την Δευτέρα  2 Ιουλίου, στο  ΕΠΑΛ Αξιούπολης, η παράσταση ” Το μεγάλο ταξίδι του Μικρού Πρίγκιπα”, από το Θεατρικό Εργαστήρι Αξιούπολης.
Παρά το δύσκολο των ημερών λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, της φυγής στην θάλασσα για δροσιά -παράλληλες εκδηλώσεις άλλων φορέων –και τον τελικό του EURO,  το κοινό συμπαραστάθηκε και χειροκρότησε θερμά τους συντελεστές της παράστασης και τις  τρεις ημέρες.
“Φέτος, από αντικειμενικές δυσκολίες, η παράσταση άργησε να  ανέβει με αποτέλεσμα να φθάσουμε στο καλοκαίρι με  ότι συνεπάγεται αυτό, και κυρίως από την ακαταλληλότητα της αίθουσας (κλιματισμός- ακουστική). Δυστυχώς στερούμεθα μίας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στηνΑξιούπολη”, λένε οι διοργανωτές, δηλαδή το Θεατρικό Εργαστήρι Αξιούπολης.
Η παράσταση θα επαναληφθεί και τον φθινόπωρο στην Αξιούπολη, ενώ στην συνέχεια θ` ανέβει σε Πολύκαστρο-Κιλκίς-Γουμένισσα και όπου αλλού εκδηλωθεί ενδιαφέρον από μαζικούς φορείς, συλλόγους, σχολεία κτλ. Ήδη έχει δηλωθεί για το 26ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Θιάσων στην Ορεστιάδα.
“Νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια  τις ευχαριστίες μας για όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία  τους  τις τρεις ημέρες”, λέει σε ανακοίνωσή του, το Θεατρικό Εργαστήρι.
Σχολιάστε