My Twitter Feed

23 Μαΐου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Γνωρίστε τους υποψήφιους της ΔΗΜΑΡ στο Κιλκίς

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στο νομό μας; Ας τους γνωρίσουμε μέσα απ` τα σύντομα βιογραφικά τους, έτσι όπως μας ήλθαν απ` την ίδια την ΔΗΜΑΡ:

ΙΩΣΗΦ (ΓΙΟΣΚΑΣ) ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Γεννήθηκε στη Μ. Βρύση το 1951. Σπούδασε διπλ. πολιτικός μηχανικός στη Γερμανία ενώ συγχρόνως εργαζόταν. Από τα φοιτητικά του χρόνια συνδικαλίζεται και ασχολείται με τα κοινά. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών Braunschweig. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα συνεχίζει την συνδικαλιστική του δράση στο Σύλλογο Μηχανικών Κιλκίς, εκλέγεται πρόεδρος της Κοινότητας Μ. Βρύσης το 1990-94. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Κιλκίς (ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε.) Στις βουλευτικές εκλογές του 1989 έως και 2009 ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΝ, ενώ σήμερα είναι γραμματέας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΔΗΜ. ΑΡ.). Χρημάτισε για τρεις συνεχείς τετραετίες δημοτικός σύμβουλος καθώς και Αντιδήμαρχος Δήμου Κιλκίς.

Ζει και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Κιλκίς. Είναι παντρεμένος με την Αρχιτέκτονα-Μηχανικό Βίκυ Κιούση – Παυλίδη.

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΤΑΣΑ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

 

Γεννήθηκε στο Βούπερταλ Γερμανίας από γονείς μετανάστες. Μεγάλωσε στο Παλαιό Γυναικόκαστρο του Κιλκίς. Πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας με μετεκπαίδευση στο Διδασκαλείο Ρεθύμνου, ενώ σήμερα συνεχίζει τις πανεπιστημιακές σπουδές της στο 4ο έτος του τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Μέλος της παιδαγωγικής ομάδας του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Συνδικαλίστρια από τα φοιτητικά της χρόνια υπήρξε ενεργό μέλος του Συνασπισμού και σήμερα ιδρυτικό μέλος της Δημοκρατικής Αριστεράς και μέλος της νομαρχιακής επιτροπής νομού Κιλκίς. Διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου αναπληρωτών δασκάλων Κιλκίς και σήμερα είναι μέλος του ΔΣ του συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς. Ανέπτυξε έντονη δράση στο χώρο του πολιτισμού εντός και εκτός Ελλάδας, ως ιδρυτικό μέλος της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς, μέλος της θεατρικής ομάδας της Τέχνης Κιλκίς, του Ελληνικού Θεάτρου Βούπερταλ και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιού Γυναικοκάστρου.

 

ΧΡΗΣΤΟΣ  ΣΠΙΓΚΟΣ

Δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του πολιτισμού ως μέλος της Τέχνης Κιλκίς και της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών του νομού Κιλκίς.Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Διετέλεσε Διευθυντής της ΔΕΗ στο Κιλκίς και στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ανέπτυξε συνδικαλιστική δραστηριότητα στο TEE όντας επί εννέα χρόνια μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. του νομού Κιλκίς. Από το 1998 μέχρι το 2010 υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Δημοτικός Σύμβουλος, διατελέσας επί δώδεκα χρόνια Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Νεας Γενιάς και Αθλητισμού (Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α.) και επί δύο χρόνια Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών  του Δήμου Κιλκίς. Οργανώθηκε το 1990 στον Συνασπισμό και ανέπτυξε πολιτική δραστηριότητα ως μέλος

της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος. Ιδρυτικό μέλος της

Δημοκρατικής Αριστεράς, σήμερα είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και της Νομαρχιακής Επιτροπής

του κόμματος στο Ν. Κιλκίς.

 

ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ

ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ: ΠΕΥΚΟΔΑΣΟΣ – ΚΙΛΚΙΣ

ΣΠΟΥΔΕΣ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : ΕΓΓΑΜΟΣ με ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

 

 

ΜΑΡΙΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην πόλη του Κιλκίς. Πτυχιούχος ψυχολογίας του πανεπιστημίου του Essex, Μεγάλης Βρετανίας. Μεταπτυχιακές σπουδές στο Imperial College University of London στην Κοινωνική Ιατρική. Ανακηρύχθηκε διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης στον τομέα της Κοινωνικής Ψυχολογίας. Μέλος της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρίας. Παράλληλα με τις σπουδές της εργάστηκε εθελοντικά στο ‘Open Road’, υπηρεσία υποστήριξης εξαρτημένων ατόμων και άστεγων στο Essex, Μεγάλης Βρετανίας.  Έχει εργαστεί ως ερευνήτρια σε προγράμματα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Imperial College, London  και Stanford University, California.

Σχόλια
5 Σχόλια to “Γνωρίστε τους υποψήφιους της ΔΗΜΑΡ στο Κιλκίς”
 1. Ο/Η sofos λέει:

  Μια ερώτηση μόνο να κάνω για το βιογραφικό του κ. Παυλίδη.. Τι ενοεί με την τελευταία του φράση ότι ΧΡΗΜΑΤΙΣΕ για 3 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Δημοτικός Σύμβουλος κ Αντιδήμαρχος; Χρημάτισε για να βγει Αντιδήμαρχος; Και για 3 δεκαετίες;; Δηλαδή είναι 30 ΧΡΟΝΙΑ δημοτικός σύμβουλος;;;

  • Ο/Η Kilkis24 λέει:

   Ο “δαίμων του πληκτρολογίου” έβαλε το χέρι του και οι τετραετίες έγιναν …δεκαετίες. Βέβαια, αν συνυπολογίσουμε τη θήτευση του Γιόσκα στην Αυτοδιοίκηση και μέσω της πάλαι ποτέ Κοινότητας Μεγ. Βρύσης, τις πιάνουμε σίγουρα τις …αρκετές δεκαετίες!

 2. Ο/Η ΔΗΜ. ΑΡ. λέει:

  Χρημάτισε: χρηματίζω: εκτελώ χρέη, ασκώ καθήκοντα. Θα το βρείτε σε όλα τα ερμηνευτικά λεξικά και στη ΔΗΜ.ΑΡ. που είναι το κόμμα του καθήκοντος. Σ’ εμάς δεν θα βρείτε το χρηματίζομαι, συνώνυμο του λαδώνομαι.

 3. Ο/Η Σκεπτόμενος Άνθρωπος λέει:

  Η Δημοκρατική Αριστερά, αν κρίνω από το όνομά της είναι ένα κόμμα της Αριστεράς, σωστά; Θέτω 2 ερωτήματα και θα ήθελα σαφή απάντηση και στα 2 παρακαλώ: Τι θέτει ως προτεραιότητα η ΔΗΜ.ΑΡ. το κεφάλαιο και το χρέος προς τις τράπεζες, ή την εκπλήρωση μισθών και συντάξεων προς το λαό; Και επειδή φαντάζομαι ποια θα είναι η απάντηση, θέτω και το δεύτερο ερώτημα: Γιατί λοιπόν δεσμεύεται ότι θα τηρήσει όλες τις συμβάσεις και τα μνημόνια που έχουν υπογραφεί μέχρι τώρα, και φυσικά πως καταδέχεται να κάνει συγκυβέρνηση με όλους αυτούς που μας οδήγησαν στην εξαθλίωση;

  • Ο/Η ΔΗΜ. ΑΡ. λέει:

   1. Ένα κόμμα δεν κρίνεται από το όνομά του, αλλά από τις θέσεις, τις αρχές του, τις νέες ιδέες που φέρνει και βεβαίως τον τρόπο που λειτουργεί τόσο εντός όσο και προς την κοινωνία, την οποία οφείλει να υπηρετεί.

   2. Προτεραιότητα της ΔΗΜ. ΑΡ. είναι η ανάπτυξη της χώρας με την κοινωνία όρθια. Αν το αναλύσεις αυτό έχεις την απάντηση που ζητάς. Εκτός κι αν είσαι εγκλωβισμένος σε κόμμα αυτιστικό, από αυτά που τα «βολεύουν» οι χαμηλοί μισθοί και συντάξεις προκειμένου να μπορούν να λαϊκίζουν ασύστολα και να ψηφοθηρούν σε θολά νερά.

   3.Όποιος μιλάει για δεσμεύσεις τρίτων οφείλει να καταθέτει ντοκουμέντα. Δηλαδή, η ΔΗΜ.ΑΡ. είπε αυτό και αυτό, δημοσιεύτηκε στο τάδε έντυπο, την τάδε ημερομηνία. Αυτό βεβαίως για όσους δεν αρέσει να χαρακτηρίζονται, να αυτοχαρακτηρίζονται δηλαδή, λασπολόγοι. Και μία συμβουλή ανώνυμε «φίλε», δανεική. «οι τοίχοι δεν έχουν αυτιά, τα αυτιά σου έχουν τοίχους». Στη περίπτωση σου χτισμένους με μπόλικη λάσπη.

Σχολιάστε