My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΓΝΚ: Στόχος η βελτίωση του ΕΚΑΒ

Με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας, πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Κιλκίς συνάντηση με το Παράρτημα του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης.

Η συνάντηση, η οποία έγινε με αφορμή πρόσφατα δυσφημιστικά δημοσιεύματα και σχόλια τόσο για το Νοσοκομείο όσο και για το ΕΚΑΒ, πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 2 Οκτωβρίου με θέμα τη συνεργασία των δύο φορέων. Συμφωνήθηκε δε ότι η βελτίωση των υπηρεσιών περνά μέσα από την συνεργασία, την απόρριψη συντεχνιακών αντιλήψεων και την περαιτέρω διεύρυνση της Δημόσιας Υγείας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς Νοσοκομείου, ο διοικητής κ. Ρεβενάκης, ο διοικητής του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας κ. Τσαμαδιάς, ο διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Καρακώστας, η διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Αρβανίτη-Μηλαράκη, διευθυντές και ιατροί των κλινικών και οι προϊστάμενες όλων των νοσηλευτικών τμημάτων.

Από πλευράς ΕΚΑΒ συμμετείχαν, η διευθύντρια του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης κ. Τσιούπα, ο πρώην πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Καρακατσιανόπουλος, ο υπεύθυνος του Γραφείου Κίνησης κ. Μυλωνάς και η υπεύθυνη του Τομέα κ. Παπαθεοδώρου.

Σχολιάστε