My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΓΝΚ: Δωρεά υλικού από Σουηδία

Δεκάδες πακέτα με αναλώσιμο υλικό (πάνες παιδιών, χειρουργικές ποδιές, μωρουδιακά σετ, κουβέρτες, παπλώματα, πετσέτες κ.λ.π), καθώς και καρδιογράφοι, υπέρηχος, ηλεκτροκίνητες κλίνες νοσηλείας, αναπηρικά καρότσια και αρκετές βακτηρίες, έφτασαν στο Νοσοκομείο Κιλκίς απ` τη Σουηδία!

nosokomeio-kilkisΗ προσφορά έγινε από τη σουηδική οργάνωση HUMAN BRINGE Sweden, μετά από ενέργειες, του προέδρου του επιστημονικού συμβουλίου, της νέας διοίκησης του Νοσοκομείου, της προέδρου του φιλανθρωπικού και πολιτιστικού συλλόγου Παραδείσιου Ρόδου και ομογενών από την Σουηδία.

Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό σουηδικό οργανισμό, ο οποίος αξιολογώντας  την προσπάθεια που καταβάλει το Νοσοκομείο μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες να περιθάλψει, τόσο το πλήθος προσφύγων που συρρέει καθημερινά στο ίδρυμα, όσο και τους συμπολίτες μας, αποφάσισε να παράσχει στο ίδρυμα σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και αναλώσιμο υλικό.

Στη σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου αναφέρονται και τα εξής:

“Η Διοίκηση, οι υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι του Γ. Ν. Κιλκίς αναγνωρίζοντας τη σημασία και το ρόλο των μονάδων υγείας του Νομού μας, αξιοποιούν κάθε διαθέσιμο πόρο ώστε να υλοποιούνται έργα στο νοσοκομείο, με αποκλειστικό γνώμονα την επιτέλεση του σκοπού του που δεν είναι άλλος από την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των κατοίκων του Νομού μας .

Σε αυτό το πλαίσιο, ήδη πραγματοποιούνται οι διαδικασίες από τα αρμόδια τμήματα του Νοσοκομείου ώστε να συμμετέχουμε σε Ευρωπαϊκά αλλά και κρατικά χρηματοδοτικά προγράμματα, ώστε να αποκτήσουμε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό καθώς και υπηρεσίες αιχμής, στοιχεία τα οποία θα μεγιστοποιήσουν έντονα το ανταποδοτικό όφελος προς τους νοσηλευόμενους του ιδρύματος μας”

Σχολιάστε