My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Γιγαντιαίο αχλάδι για μικρούς

Την Πέμπτη 15 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ οι μικροί φίλοι της Τέχνης έχουν την τιμητική τους βραδιά στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό και στο θερινό σινεμαδάκι της!

«Η Απίστευτη Ιστορία του Γιγάντιου Αχλαδιού,» μια ταινία που έλαβε βραβείο Κοινού στο 1ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, μια παιδική περιπέτεια δανέζικης καταγωγής και φρουτένιας φαντασίας, μια ταινία που έλαβε Βραβείο Καλύτερης παιδικής ταινίας και Καλύτερου σεναρίου στο Danish Film Awards (Robert) θα προβληθεί για τα παιδιά.

Η ζωή είναι πολύ όμορφη για τον ελέφαντα Σεμπαστιάν και την κολλητή του φίλη, τη γάτα Μίτσο, μέχρι που, ξαφνικά, ο δήμαρχος της ηλιόλουστης πόλης τους εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Εντούτοις, πριν εξαφανιστεί, ο δήμαρχος προλαβαίνει να στείλει ένα μήνυμα μέσα σε ένα μπουκάλι, ενημερώνοντας ότι έχει ναυαγήσει στο Μυστηριώδες Νησί και ότι έχει κάνει μια τρομερά σπουδαία ανακάλυψη. Μέσα στο μπουκάλι υπάρχει κι ένας σπόρος που οι δύο φίλοι, ο Σεμπαστιάν και η Μίτσο, φυτεύουν και την επόμενη μέρα διαπιστώνουν ότι στη θέση του έχει φυτρώσει ένα γιγάντιο αχλάδι. Από το τεράστιο αυτό φρούτο, που αρχικά μετατρέπεται σε σπίτι, ο ιδιοφυής καθηγητής Γκλουκόζ, κατασκευάζει ένα πλοίο με το οποίο σαλπάρουν οι ήρωές μας για το νησί, προκειμένου να βρουν το δήμαρχο του νησιού τους, μολονότι και οι δυο τους δεν τα πάνε καλά με το νερό…

Η ταινία διαθέτει μια σπάνια εικαστική αρτιότητα και απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά κάτω των 10 ετών.Τα μηνύματα περί φιλίας και της πίστης στον εαυτό μας περνάνε με έναν χαριτωμένο τρόπο που δεν σου αφήνουν πολλά περιθώρια για να μην… πιστέψεις.

  • Σκηνοθεσία: Φίλιπ Αϊνστάιν Λίπσκι, Γιόργkεν Λέρνταμ, Αμαλί Νέζμπι Φικ

  • Με τις φωνές των: Στεφανία Φιλιάδη, Παναγιώτη Αποστολόπουλου, Ιφιγένεια Στάικου, Κωνσταντίνου Κακανά, Ποίμη Πέτρου, Γιάννη Υφαντή, Βασίλη Μήλιου

  • Διάρκεια: 80 λεπτά

 

Σχολιάστε