My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Για τη νέα σχολική χρονιά

Μηνύματα με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εξέδωσαν, η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου, ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης και ο τέως δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης.

Η κ. Αγαθοπούλου

Σχολείο σημαίνει μόρφωση χωρίς φραγμούς. Για τους πλούσιους, τους φτωχούς, τους πρόσφυγες, τους Ρομά, τους Έλληνες, τους μετανάστες. Σχολείο σημαίνει κοινωνικοποίηση και όχι κατήχηση. Σχολείο σημαίνει γνώση και όχι αποστήθιση. Σχολείο σημαίνει αλληλεγγύη και συντροφιά και όχι bullying και χλευασμός. Θέλουμε ανοιχτά σχολεία για όλα τα παιδιά. Θέλουμε ποιοτική εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς.

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά που φοιτούν στα σχολεία μας, ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής ή σεξουαλικού προσανατολισμού. Καλή σχολική χρονιά σε γονείς και εκπαιδευτικούς για το δύσκολο έργο τους!

Ο κ. Βεργίδης

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι στους μαθητές και τις μαθήτριες μας, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, υγεία και ψυχική δύναμη στον δύσκολο, αλλά και γεμάτο προκλήσεις δρόμο τους.

Στους μεγαλύτερους μαθητές μας εύχομαι καλή επιτυχία στην προετοιμασία τους και στην κατάκτηση των στόχων τους. Με τον τρόπο αυτό, θα γίνουν ζωντανό παράδειγμα για τους νεότερους συμμαθητές τους, αλλά και θα θέσουν τις ισχυρές βάσεις για την προκοπή της πατρίδας μας.

Ο κ. Γκουντενούδης

Η νέα σχολική χρονικά ξεκινάει γεμάτη από προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες για τους μαθητές μας, τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους γονείς.

Εύχομαι φέτος να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα αντιμετώπισε το εκπαιδευτικό σύστηματα προηγούμενα χρόνια και φυσικά η σχολική κοινότητα να έχει μια παραγωγική και επιτυχημένη σχολική χρονιά, κυρίως δε για τους μικρούς μας μαθητές οι οποίοι για πρώτη φορά αλλάζουν βαθμίδα εκπαίδευσης, τα λεγόμενα «πρωτάκια».

 

Σχολιάστε