My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Για τα παλαιά επαγγέλματα του Κιλκίς

epaggelmataΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  που υλοποίησε το 6Ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, με την καθοδήγηση του Σχολικού Συμβούλου της 2ης Εκπ-κης Περιφέρειας Κιλκίς κου. Παπαδόπουλου Πάρη και της Υπεύθυνης Σχολικών δραστηριοτήτων του Νομού μας κας Μπλάτση Γεωργίας με θέμα «Παλαιά επαγγέλματα  του Νομού μας».

Την οργάνωση του προγράμματος επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί κκ. Γούναρης Ιωάννης Υπ-ντης του Σχολείου και Πάταρας Κωνσταντίνος, και υλοποίησαν οι μαθητές των Δ1, Δ2 τάξεων, με μεγάλη επιτυχία. Σε αυτό συνέβαλαν οι κκ.: Σωτήρης Πατσιούρας που παρουσίασε το επάγγελμα του πεταλωτή με τα άλογα του Ράντσου Κιλκίς και ο Λάζαρος Σερεμετίδης που παρουσίασε το επάγγελμα του Φωτογράφου με πλήθος παλαιών  φωτογραφικών μηχανών και παλιές φωτογραφίες από την πόλη του Κιλκίς. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παίξουν με τις μηχανές, να δουλέψουν τον τρόπο φωτογράφισης με τις παλιές μηχανές και να κατανοήσουν βιωματικά το επάγγελμα του φωτογράφου.

Για το λόγο αυτό το προσωπικό και ο Διευθυντής του Σχολείου Αρβανιτίδης Λεωνίδας ευχαριστούν θερμά τους ανωτέρω κυρίους που έδρασαν βιωματικά και με αγάπη για τα παιδιά.

Σχολιάστε