My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Για τα δίχρονα της κυβέρνησης

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την εκλογική νίκη της ΝΔ έκανε την ακόλουθη δήλωση:ε

«Η εκλογική επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, στις 7 Ιουλίου του 2019, σήμανε για την Ελλάδα μια νέα εποχή. Την εποχή των μεγάλων μεταρρυθμίσεων, της θεσμικής ανάταξης, της ανασυγκρότησης της οικονομίας, της προσέλκυσης επενδύσεων, του ψηφιακού μετασχηματισμού του κράτους και της οικονομίας, της επαναφοράς της χώρας ως ισχυρού γεωπολιτικού παίκτη, σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο.

Δυο χρόνια μετά, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει δημιουργήσει μια νέα Ελλάδα. Παρά τις δυσκολίες της πανδημίας, την οποία διαχειρίστηκε υποδειγματικά, υποστηρίζοντας, επιπλέον, έμπρακτα, μισθωτούς και επιχειρήσεις, η κυβέρνηση κατάφερε να κλείσει εκκρεμότητες δεκαετιών, να σταθεί δίπλα στον πολίτη, να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη θέσει τα θεμέλια για την Ελλάδα του αύριο – μια Ελλάδα δυναμική, εξωστρεφή, εθνικά υπερήφανη. Συνεχίζουμε!»

Σχολιάστε