My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Για στήριξη των επαγγελματιών

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κιλκίς πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με την διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς για να συζητήσει την πραγματική διάσταση της εφαρμοζόμενης κυβερνητικής πολιτικής.

Στην τηλε-συνάντηση πήραν μέρος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Χατζημλάδης, η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου, ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Μακεδονίας Μιχάλης Βιδιαδάκης, ο συντονιστής της ΝΕ Αναστάσιος Κεσίδης και μέλη της ΝΕ.

Ο κ. Χατζημλάδης μετέφερε την αγωνία του συνόλου των επιχειρηματιών και ελευθέρων επαγγελματιών του Ν. Κιλκίς για την οικονομική ύφεση που θα ακολουθήσει μετά την υγειονομική κρίση, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “το μεγάλο στοίχημα είναι να ανοίξουν όλες οι επιχειρήσεις που έκλεισαν αυτό το διάστημα”. Επίσης, αναφέρθηκε στην δέσμη προτάσεων που κατέθεσαν τα επιμελητήρια προς την κυβέρνηση και περιλαμβάνουν μέτρα μείωσης ασφαλιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων.

Από την πλευρά της η κ. Αγαθοπούλου, αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία αυτής της ενημέρωσης από την πλευρά του Επιμελητηρίου, επισημαίνοντας ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε προτάσεις για γενναία οικονομικά μέτρα, τα οποία έχουν βραχυπρόθεσμους αλλά και μακροπρόθεσμους στόχους, πλήρως τεκμηριωμένα για την τόνωση της πραγματικής οικονομίας”.

Ο κ. Βιδιαδάκης ξεκαθάρισε ότι “οι προτεραιότητες που πρέπει να βάλει η κυβέρνηση πρέπει πρωτίστως να αφορούν την ενίσχυση της ζήτησης και δευτερευόντως της προσφοράς” και έκανε την διαπίστωση ότι “υπάρχουν κλάδοι για τους οποίους ήδη έχει χαθεί η σεζόν, όπως ο τουριστικός ”. Έκλεισε δε, κάνοντας αναφορά στα ελλιπή μέτρα που συμφωνήθηκαν στο Eurogroup της προηγούμενης βδομάδας.

Τέλος, ο κ. Κεσίδης ανέφερε ότι στόχος πρέπει να είναι η συμβολή όλων των φορέων και των θεσμικών παραγόντων ώστε να επηρεάσει όσο το δυνατόν λιγότερο το σύνολο της κοινωνίας αυτή η διπλή κρίση, υγειονομική και οικονομική.

Πηγή: Δελτίο τύπου από ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάστε