My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Για διαθεσιμότητες και ολιγομελή

Δήλωση για τους υγειονομικούς που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και για την μη έγκριση ολιγομελών τμημάτων των Λυκείων του Κιλκίς, έκανε η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Με τίτλο «Υγεία και Παιδεία στα χέρια της πιο επικίνδυνης Κυβέρνησης και των πιο ανεύθυνων υπουργών, που έγινε ποτέ», η κ. Αγαθοπούλου με τη δήλωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπογραμμίζει ότι «το τέλος της Δημόσιας Υγείας και η απαξίωση της Δημόσιας Εκπαίδευσης στο Νομό μας θα έχει τη σφραγίδα του Κ. Μητσοτάκη και τις υπογραφές του Θ. Πλεύρη και της Ν. Κεραμέως».

Αναφερόμενη στους 63 εργαζόμενους-ες των νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας που μπαίνουν από σήμερα 1η Σεπτεμβρίου σε διαθεσιμότητα, καθώς και στα μη εγκριθέντα ολιγομελή τμήματα των λυκείων Χέρσου και Καμπάνη, η κ. Αγαθοπούλου αναφέρει στη δήλωσή της τα εξής:

«Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς σήμερα, Τετάρτη, 1 Σεπτέμβρη 2021:

  • 45 εργαζόμενες και εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Κιλκίς από σήμερα σε διαθεσιμότητα, διότι η Δημόσια Υγεία εν μέσω πανδημίας χρειάζεται τιμωρητικά μέτρα για να αντιμετωπίσει καλύτερα τον κορονοϊό.
  • άλλοι 18 εργαζόμενοι και εργαζόμενες σε διαθεσιμότητα από το Νοσοκομείο Γουμένισσας, γιατί ούτε εκεί φαίνεται να είναι χρήσιμοι εν μέσω πανδημίας.
  • Τα ολιγομελή τμήματα της Β’ & Γ’ Λυκείου του Χέρσου και του Καμπάνη (εκτός από 1) δεν εγκρίθηκαν, με εμφανή τον κίνδυνο να μην ανοίξουν καν φέτος τα 2 αυτά Λύκεια των χωριών μας!
  • Πού θα μεταφερθούν αυτά τα παιδιά και με ποια αιτία; Στο νεοϊδρυθέν Πειραματικό Λύκειο με το “έτσι θέλω”, για το οποίο το ενδιαφέρον μαθητών και γονιών ήταν ελάχιστο και τώρα παρακαλάει ο Διευθυντής Εκπαίδευσης τα παιδιά να κάνουν αιτήσεις για να μην φανεί η αποτυχία της απόφασής του και του Υπουργείου; Ή στο υπερπλήρες 1ο ΓΕΛ, στο οποίο φαίνεται πως θα στριμωχτούν μαθητές του 1ου και πρωην 2ου ΓΕΛ (νυν πειραματικού), που καταργήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες;

    Υγεία και Παιδεία στα χέρια της πιο επικίνδυνης Κυβέρνησης και των πιο ανεύθυνων υπουργών που έγινε ποτέ.

    Το τέλος της Δημόσιας Υγείας και η απαξίωση της Δημόσιας Εκπαίδευσης στο Νομό μας θα έχει τη σφραγίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και τις υπογραφές του Θάνου Πλεύρη και της Νίκης Κεραμέως.»

Σχολιάστε