My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Για ανάδειξη της Γουμένισσας

*Και συνεδρίαση της ομάδας εργασίας Τουριστικής Ανάπτυξης,

Συνάντηση με φορείς του Δήμου Παιονίας, την Αναπτυξιακή Κιλκίς και την ΕΦΑ Κιλκίς, είχε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου , ο αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, με αφορμή την κατάσταση στο Τελωνείο Ευζώνων αλλά και την ανάδειξη της Γουμένισσας και τις δυνατότητες τουριστικής αξιοποίησης της στο «Δρόμου του Μεταξιού».

Ενός δρόμου, το ταξίδι του οποίου ξεκινούσε από τα βάθη της Άπω Ανατολής και έφτανε ως τις ακτές της Μεσογείου συνδέοντας την οικονομία με την πολιτισμική αλλαγή.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές που έχει ένα τέτοιο  φιλόδοξο πρόγραμμα, με κύριο στόχο την τουριστική ανάπτυξη και την  αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Αποφασίστηκε δε να γίνει σύντομα μια διευρυμένη συνάντηση, που να περιλαμβάνει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της ΠΕ Κιλκίς, προκειμένου να γίνει μια ενιαία προβολή της περιοχής.

Συνεδρίαση της ομάδας εργασίας Τουριστικής Ανάπτυξης

Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020, στο Δημοτικό Κατάστημα Πολυκάστρου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της ομάδας εργασίας Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Παιονίας. Την συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της ομάδας, χαιρέτισε ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης.

Η ομάδα εργασίας δημιουργήθηκε για να συνδράμει στην προσπάθεια ανάδειξης του τόπου μας και στην προβολή της πλούσιας πολιτιστικής του κληρονομιάς κατόπιν δημόσιας πρόσκλησης που απηύθυνε η Δημοτική Αρχή. Συγκροτήθηκε από δραστήριους εθελοντές δημότες, που με τις εμπειρίες, τις γνώσεις τους για το αντικείμενο και την θέληση να αφιερώσουν χρόνο και ιδέες θα συνδράμουν στην οικοδόμηση του τουριστικού προϊόντος της Παιονίας.

Στην συνεδρίαση που συντόνισε ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Χρήστος Δραγανίδης, τα μέλη είχαν μια πρώτη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις και να αναζητήσουν τους δρόμους και τα πρώτα βήματα στα οποία θα κινηθούν σαν ομάδα.

Σχολιάστε