My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Γεωργαντάς: Σε τελετή βράβευσης

Στη τελετή βράβευσης αριστούχων μαθητών, την οποία διοργάνωσε η Eurobank στις 8 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με περισσότερους από 1000 φοιτητές, γονείς, καθηγητές και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, χαιρέτισε ο υφυπουργός Παιδείας, Γιώργος Γεωργαντάς.

mathites-001Βραβεύθηκαν  οι αριστούχοι μαθητές που διακρίθηκαν για τις υψηλές επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις το σχολικό έτος 2013-14 στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλουEurobank «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», που γίνεται για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά με τη στήριξη του Υπουργείου Παιδείας.

Στο χαιρετισμό του, ο κ. Γεωργαντάς τόνισε ότι η εκδήλωση δηλώνει τη συνεχή και συνεπή στάση της Τράπεζας για επιβράβευση των αριστούχων και για επένδυση στην Παιδεία και τη Γνώση. Παράλληλα, απευθυνόμενος στους αριστούχους, σημείωσε ότι «υπάρχει ένα κεφάλαιο που μόνο αποδίδει και που δεν κινδυνεύει από το οικονομικό περιβάλλον. Αυτό το κεφάλαιο είναι οι σπουδές, η γνώση και η προσπάθεια. Αυξήστε αυτό το κεφάλαιο. Καλή επιτυχία σε όλους».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος τηςEurobank κ. Χρήστος Μεγάλου, στην ομιλία του ανέφερε:  «Η ποιότητα των προσδοκιών και των στόχων μας καθορίζει και την ποιότητα των πράξεών μας” είχε πει κάποτε ο μεγάλος Γάλλος επιχειρηματίας, συγγραφέας και καινοτόμος Αντρέ Γκοντέν. Πρόκειται για μια φράση που μας ταιριάζει και μας εμπνέει στη Eurobank και πιστεύω ότι είναι μια φράση που αντικατοπτρίζει και το δικό σας πνεύμα καθώς βάλατε υψηλούς στόχους και τους επιτύχατε. Και είσαστε μόνο στην αρχή μιας σειράς νέων υψηλών, αλλά κυρίως ποιοτικών, στόχων που θα βάλετε στη ζωή σας και σας εύχομαι ολόθερμα να επιτύχετε και αυτούς, να τους υπηρετήσετε με πράξεις αντίστοιχης ποιότητας».

Ομιλία πραγματοποίησε ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων Αντώνης Παπαθεοδούλου, ο οποίος, απευθυνόμενος προς τους νέους αριστούχους, ανέφερε ότι «η επιβράβευση αυτή από τη Eurobank, ιδίως στο δύσκολο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον που ζούμε, θα πρέπει να τους βοηθήσει να κρατήσουν την πίστη ότι “το μέλλον μας μάς ανήκει και το κάνουμε ό,τι θέλουμε εμείς”, ότι η πίστη αυτή είναι εφόδιο, ισάξιο με τα πτυχία, τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά. Είναι εφόδιο αόρατο, αλλά όποιος το έχει φαίνεται».

 

Σχολιάστε