My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γεωργαντάς: Κοινά τα προβλήματα

«Τα προβλήματα είναι κοινά και η αντιμετώπιση τους απαιτεί την παρουσία και τη συνεργασία όλων μας», τονίζει ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, με αφορμή σχόλιο της τοπικής εφημερίδας “ΕΙΔΗΣΕΙΣ” για τη μη παρουσία του στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, την περασμένη Δευτέρα.

georgantas-001Υπογραμμίζοντας ότι η απουσία του οφείλεται σε μη πρόσκλησή του, ο κ. Γεωργαντάς αναφέρει στη δήλωση – απάντησή του τα εξής:

“Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Ειδήσεις,στη σελίδα 20, αναρωτιέται ο συντάκτης του κειμένου «γιατί απουσίαζαν από την προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου οι δύο βουλευτές του νομού».

Όσο με αφορά και επειδή εκτός του δημοσιεύματος ερωτούμαι συχνά τελευταία από πολίτες του νομού έχω να δηλώσω τα εξής:

Δεν υπάρχει καμία πρόσκληση είτε των δημοτικών συμβουλίων είτε οποιουδήποτε άλλου φορέα στην οποία να μην ανταποκρίθηκα. Πάντα όποτε μου ζητήθηκε ήμουν παρών για να εκφράσω τις θέσεις μου και να συνεισφέρω στην επίλυση των ζητημάτων του νομού.

Το ίδιο έπραξα και για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα συμμετέχοντας προσκεκλημένος τόσο στο δημοτικό συμβούλιο του Κιλκίς τον περασμένο Νοέμβριο όταν προέκυψε το θέματου Γαλλικού όσο και την προηγούμενη Πέμπτη στο δημοτικό συμβούλιο Παιονίας. Μάλιστα ξεπερνώντας το τυπικό των διαδικασιών παραβρέθηκα την προηγούμενη Πέμπτη και στη λαϊκή συνέλευση του Χέρσου αν και δεν είχα ενημερωθεί από κανέναν. Την ερχόμενη Δευτέρα θα είμαι παρών καιστη σύσκεψη στο Νοσοκομείο  για την επιβάρυνση των δομών υγείας του νομού από την παρουσία προσφύγων.

Ουδέποτε ήμουν Απών από την προσπάθεια επίλυσης των ζητημάτων του νομού και πάντα έπραξα ό,τι είναι δυνατό μέσα από το θεσμικό μου ρόλο για την επίλυση των ζητημάτων αυτών. Στο προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα εξέφρασα δημόσια τις θέσεις μου και τις επιφυλάξειςμου για το κατά πόσο είναι συντεταγμένη και αποτελεσματική η αντιμετώπιση του.

Είμαι στη διάθεση των θεσμικών παραγόντων του Κιλκίς αλλά και των πολιτών για κάθε ανταλλαγή απόψεων ή συνεργασία, με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση των κοινών μας προβλημάτων.”

Σχολιάστε