My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Γεωργαντάς: Απολογισμός έργων

georgantas polikastro 1 (6)Με τελευταία κεντρική πολιτική εκδήλωση στο Πολύκαστρο ολοκλήρωσε, το απόγευμα της Παρασκευής 23 Ιανουαρίου 2015, το πρόγραμμα περιοδείας του στο νομό Κιλκίς ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υπ. Βουλευτής του Νομού Γιώργος Γεωργαντάς.

Παρουσία πλήθους κόσμου στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου ο κ. Γεωργαντάς έστειλε μήνυμα νίκης σε όλο το Νομό Κιλκίς πραγματοποιώντας μια μεστή και ουσιαστική georgantas polikastro 1 (5)ομιλία για την κυβερνητική πολιτική και παρουσιάζοντας παράλληλα τον απολογισμό έργων και παρεμβάσεων του στο Νομό.

Ανέλυσε τις δράσεις και τους στόχους της Κυβέρνησης για την οικονομική πολιτική τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο λαός οφείλει να ξέρει την αλήθεια και ότι μαγικά κουμπιά δεν υπάρχουν. «Δεν μπορεί να εμπιστευτεί ο λαός το μέλλον της Ελλάδας σε ένα κόμμα, τον georgantas polikastro 1 (2)ΣΥΡΙΖΑ, που λέει «ΝΑΙ» σε όλα και δέχεται χωρίς δεύτερη κουβέντα όλα τα αιτήματα από όλες τις κοινωνικές ομάδες» είπε χαρακτηριστικά και καταχειροκροτήθηκε από τους παρισταμένους που επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Κιλκισιώτη Υφυπουργού.

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά

Σχολιάστε