My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Γεωργαντάς:Αναβολή εκδήλωσης

Αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία η πολιτική εκδήλωση στο Κιλκίς του υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά, η οποία είχε οριστεί για τις 9 Φεβρουαρίου. Ο λόγος της αναβολής είναι ότι δεν θα μπορούσε να παραστεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του. 

Η σχετική ανάρτηση του κ. Γεωργαντά στο facebook:

“Όπως είχα προαναγγείλει και είχε δημοσιευθεί στα τοπικά μέσα του Κιλκίς, στις 9 Φεβρουαρίου ήταν προγραμματισμένη πολιτική εκδήλωση του γραφείου μου, με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο. Δυστυχώς, προέκυψε επιτακτική ανάγκη παρουσίας του Υπουργού την ίδια ημέρα, στην Πρέβεζα.

Η επιλογή του Υπουργού Άμυνας ήταν απολύτως συνειδητή, καθώς ήθελα οι Κιλκισιώτες και οι Κιλκισιώτισσες να ακούσουν από τον καθ’ύλην αρμόδιο το πόσο έτοιμη είναι η Ελλάδα να υπερασπιστεί τα εθνικά της δίκαια, σε μια εποχή που αυτά αμφισβητούνται.

Για το λόγο αυτό, αποφάσισα να αναβάλω την εκδήλωση για μεταγενέστερη ημερομηνία με την παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, για την οποία θα ενημερωθείτε όλοι σύντομα”.

Σχολιάστε