My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Απολογισμός από Ρ. Δούρου και Ειρ. Αγαθοπούλου

dourou-agathopoulou-theodoridisΤην ευκαιρία να κάνουν έναν απολογισμό δραστηριοτήτων σε νομό Κιλκίς και σ` όλη τη χώρα, είχαν το περασμένο Σάββατο οι δυο βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου και Ρένα Δούρου, αντίστοιχα. Παράλληλα τις δόθηκε η δυνατότητα να κουβεντιάσουν με πάνω από 100 Κιλκισιώτες καυτά θέματα της επικαιρότητας και της καθημερινότητας.

Σε κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς, η μεν κ. Αγαθοπούλου έκανε τον 6μηνο απολογισμό δραστηριοτήτων της, τόσο για θέματα του νομού μας, όσο και γι` αυτά για τα οποία οποία είναι επιφορτισμένη σε Βουλή και κόμμα (ναρκωτικά, οδική ασφάλεια και φάρμακα).

Ειδικά για τα τοπικά, η βουλευτής Κιλκίς στάθηκε ιδιαίτερα στα θέματα ανεργίας, επενδύσεων, αγροτικής παραγωγής, υγείας, μεταλλεία κ.α.

LAIKH DOYROY AGAUOPOYLOY 23022013Όσο για την κ. Δούρου, αναφέρθηκε κυρίως σε θέματα τρέχουσας επικαιρότητας, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι οι επόμενες εκλογές, που δεν θ` αργήσουν, θ` ανατρέψουν την πορεία καταστροφής των πολιτών και της χώρας.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, κάνοντας λόγο για ξεπούλημα των περιουσιακών στοιχείων της χώρας, για το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένος να κάνει ότι μπορεί για να το αποτρέψει.

Η βουλευτής Αθήνας αναφερόμενη κι αυτή σε θέματα του νομού μας έκανε λόγο για τεράστια αποβιομηχάνιση και ανεργία, γι` αγρότες που αγωνίζονται αλλά δεν γίνονται δεκτοί απ` τον πρωθυπουργό, για το θέμα της μόλυνσης του Αξιού, που έχει ξεχαστεί κ.α.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, η κ. Δούρου δήλωσε ότι θα υπερασπιστεί τη πολυφωνία και τη διαφορετικότητα μέσα στο κόμμα της, ενώ για τη λεγόμενη “στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς τους νοικοκυραίους” είπε ότι οι πολίτες είναι αυτοί που έκαναν στροφή προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος παραμένει αταλάντευτος στις θέσεις που έχει διατυπώσει και που προσέλκυσαν σ` αυτόν τους πολίτες.

Μετά τη συνέντευξη, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ΝΕ Κιλκίς σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, όπου η Ρ. Δούρου κι η Ειρ. Αγαθοπούλου συζήτησαν με δεκάδες Κιλκισιώτες για όλα τα καυτά θέματα της επικαιρότητας.

Το πρωί οι δυο βουλευτίνες συνοδευόμενες από κλιμάκιο της ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκαν τη λαϊκή, όπου συνομίλησαν με τους παραγωγούς, τους πωλητές και τον κόσμο και μοίρασαν φυλλάδιο για το φορολογικό νομοσχέδιο.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν και τη Γουμένισσα – την οποία η κ. Δούρου χαρακτήρισε ως έναν “μαγευτικό τόπο με υπέροχους ανθρώπους” – όπου πραγματοποιήθηκε πολύωρη συζήτηση με κάτοικους για θέματα πολιτικά, οικονομικά και τοπικά.

 

 

 

Σχολιάστε