My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

ΓΑΣΚ: Πρωτιά Μαβίδη σε ανώμαλο

Ο Δήμος Λαγκαδά και ο ΣΕΒΑΣΘ (Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Θεσσαλονίκης) συνδιοργάνωσαν  με μεγάλη επιτυχία αγώνα ανωμάλου δρόμου 5.200 m σε χωμάτινη διαδρομή,  στα Λουτρά Λαγκαδά, την περασμένη Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στον οποίο συμμετείχαν δρομείς από όλη τη Μακεδονία.

Στον αγώνα έλαβε μέρος και ο παίδας αθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς, Αιμίλιος Μαβίδης, ο οποίος κατάφερε μάλιστα να διακριθεί, κατακτώντας την 1η θέση στην κατηγορία του και την 4η στη γενική, σημειώνοντας επίδοση 18’40”.

 Η συγκεκριμένη διοργάνωση  γίνεται με επιτυχία επί 20 και πλέον χρόνια. Μετά τον αγώνα προσφέρεται φασολάδα στους συμμετέχοντες, απ` τους  διοργανωτές.

 Τραυματισμός στερεί από τον Γ. Παπαδόπουλο τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Ανωμάλου

Ένας τραυματισμός (τενοντίτιδα ποδοκνημικής) που δε μπόρεσε να ξεπεραστεί , δεν επιτρέπει στον πρωταθλητή μεγάλων αποστάσεων του ΓΑΣ Κιλκίς Γιάννη Παπαδόπουλο, την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου, το οποίο διεξάγεται στο Μαρκόπουλο Αττικής αυτή την Κυριακή.

Η μη συμμετοχή του πρωταθλητή του ΓΑΣΚ, μπορεί να  στερεί από τον σύλλογό του μια σχεδόν βέβαιη διάκριση και αρκετούς βαθμούς στην ετήσια αξιολόγηση, κρίθηκε όμως επιβεβλημένη ώστε ο Παπαδόπουλος να μην αντιμετωπίσει προβλήματα στην προετοιμασία του για το Βαλκανικό πρωτάθλημα Μαραθωνίου που θα γίνει τον Απρίλιο και στο οποίο έχει επιλεγεί για να αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής μας ομάδας, στοχεύοντας μάλιστα στη διάκριση.

 

Σχολιάστε