My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΓΑΣΚ: Με 10 αθλητές σε ημιμαραθώνιο

Την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε έναν διαφορετικό αγώνα, από τους συνηθισμένους, θα έχουν περίπου 3.500 δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή στον 1ο νυχτερινό ημιμαραθώνιο δρόμο της Θεσσαλονίκης.


Τον αγώνα διοργανώνει ο Τρίτωνας Θεσσαλονίκης σε συνεργασίας με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου. Παράλληλα θα γίνει και αγώνας 5.000 μ. στον οποίο μπορούν να πάρουν μέρος αθλητές άνω των 12 ετών.

Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς, που δίνει το παρών σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα,  θα συμμετάσχει στους αγώνες αυτούς με συνολικά   δέκα  αθλητές και αθλήτριες, σκοπεύοντας μάλιστα και σε διακρίσεις.

Ο Βαλκανιονίκης πρωταθλητής του μαραθωνίου Γιάννης Παπαδόπουλος συμπεριλαμβάνεται στα μεγάλα ονόματα της κούρσας του ημιμαραθωνίου και στους στόχους του είναι να κάνει ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τον Διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας. Μαζί του στην ίδια κούρσα θα αγωνιστούν ο προπονητής Φίλιππος Μισαηλίδης και οι βετεράνοι Αντώνης Σαρίδης, Λάζαρος Σιδηρόπουλος, Δημήτρης Βραχιόλογλου και Δημήτρης Νικολαίδης.

Στα 5.000 μ του Λαϊκού αγώνα θα πάρουν μέρος οι μαθητές Αιμίλιος Μαβίδης και Ευρυδίκη Ασημακίδου που και οι μπορούν να βρεθούν , βάσει των ικανοτήτων τους να βρεθούν στις υψηλές θέσεις της κατάταξης , ο Κυριάκος Αβράμογλου και ο βετεράνος Στέλιος Δελόγλου.
Η εκκίνηση του ημιμαραθωνίου θα δοθεί στις 18.40 από τη Λεωφόρο Νίκης και των 5.000 μ. στις 19.00, από το Δημαρχείο. Οι δρομείς, αφού διασχίσουν κεντρικές αρτηρίες της πόλης, όπως η Λεωφόρος Μ. Αλεξάνδρου, η Παρασκευόπουλου, η Βασ. Όλγας, η Τσιμισκή και η Πολυτεχνείου ως το Δικαστικό Μέγαρο, θα τερματίσουν στο Λευκό Πύργο.

Σχολιάστε