My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΓΑΣΚ: Δωρεάν είσοδος για ΑμΕΑ

gask-xandboalΣτο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης το τμήμα Χάντμπολ του ΓΑΣΚ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς καλεί όλα τα μέλη των ειδικών σχολείων της πόλης του Κιλκίς καθώς και των συλλόγων ατόμων με αναπηρία στο γήπεδο (νέο ΔΑΚ Κιλκίς) για όλους τους εναπομείναντες αγώνες της φετινής σεζόν καθώς και όλα τα παιχνίδια της σεζόν 2015- 2016 με δωρεάν είσοδο. Η πρόσκληση αφορά τους μαθητές, το προσωπικό και τους γονείς που θα συνοδεύουν τους μαθητές.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας, το προσωπικό του νέου ΔΑΚ Κιλκίς έχει φροντίσει ήδη για την φιλοξενία των «μελών της οικογένειάς μας» με τη διαθεσιμότητα ειδικών τουαλετών ΑΜΕΑ, πλήρους εξοπλισμένου ιατρείου για την αντιμετώπιση τυχών περιστατικών καθώς και την πρόσβαση και παραμονή τους εντός των εγκαταστάσεων.

Στην ανακοίνωση τονίζονται και τα εξής:

“Το τμήμα Χάντμπολ του ΓΑΣΚ αναλογιζόμενο των ευθυνών του προς το κοινωνικό σύνολο θεωρεί καθήκον του να υιοθετήσει θετικές συμπεριφορές απέναντι σε θέματα που αποσκοπούν στην συμβολή αντιμετώπισης κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων. Θεωρούμε πως οι αθλητικοί σύλλογοι αποτελούν οντότητες άρρηκτα συνδεδεμένοι με το κοινωνικό σύνολο στο οποίο δραστηριοποιούνται και οφείλουν επομένως να αναγνωρίζουν την ευθύνη που τους αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον…

Η υλοποίηση του προγράμματος /πρόσκληση έχει ολοκληρωθεί με τα παρακάτω τμήματα και καλούμε με μεγάλη μας χαρά και τιμή όλους τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν μαζί μας gackilkishandball@outlook.com για επιπλέον πληροφορίες.  6/Θ Ολοήμερο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς  Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς)  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς “βηματίΖΩ” «Γιατί αποτελείτε κομμάτι της οικογένειά μας….ελάτε να φωνάξουμε μαζί!»

Σχολιάστε