My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

ΓΑΣΚ: Δει δη χρημάτων…

Ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας.

Η ομάδα χάντμπολ του ΓΑΣ Κιλκίς αποκλείστηκε άδοξα απ` το ευρωπαϊκό κύπελλο Τζάλεντς, δίνοντας και τους δυο προκριματικούς αγώνες της στη “φάση των 16”, μέσα στο Κλειστό του Κιλκίς. Μάλιστα, ο αποκλεισμός ήλθε από μια άσημη και άπειρη στην Ευρώπη ισραηλινή ομάδα, μ` αποτέλεσμα να μην πετύχει ο ΓΑΣΚ μια ιστορική πρόκριση στους “8” του θεσμού.

gask-xandboalΩστόσο, αυτό που από πρώτη άποψη φαίνεται ως καθαρά αγωνιστική αποτυχία, έχει και μια άλλη ουσιαστική παράμετρο: Την οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Η οποία κατάσταση, δεν θα μπορούσε να σηκώσει μια νέα πρόκριση, με όλα τα δυσβάστακτα έξοδα που συνεπάγονταν αυτή!

Πρόκειται για πρόβλημα που αντιμετωπίζουν λίγο – πολύ οι περισσότερες αν όχι όλες οι ομάδες της Α1, εν μέσω περιόδου οικονομικής κρίσης και μνημονιακών πολιτικών. Άλλωστε, η ομάδα του Κιλκίς μπήκε φέτος στα ευρωπαϊκά σαλόνια απ` το παράθυρο, καθότι οι δικαιούμενοι να το κάνουν με βάση την περσινή βαθμολογική κατάσταση, είχαν αρνηθεί λόγω ακριβώς των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν. Μεταξύ αυτών, κι η ΑΕΚ με το βαρύ όνομα!

Έτσι, το γεγονός ότι ο ΓΑΣΚ έφτασε μέχρις εδώ, καταγράφεται ασφαλώς ως επιτυχία! Απλά τώρα προέχει η ανάταση της ομάδας στο εγχώριο πρωτάθλημα και η αποφυγή του υποβιβασμού, που διαγράφεται πλέον ως ορατή σε όλους απειλή.

Η διοίκηση

Για οικονομικές και αγωνιστικές δυσκολίες κάνει λόγο και η διοίκηση του ΓΑΣΚ σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή της μ` αφορμή την συμπαράσταση του κόσμου στους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας. Καλεί δε τους φιλάθλους και τους φορείς του Κιλκίς να σταθούν και πάλι δίπλα στην ομάδα.

Η ανακοίνωση:

“Η ομάδα Χάντμπολ του ΓΑΣΚ αναγνωρίζει την αγάπη και την στήριξη του κόσμου για την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, πόσο μάλλον μια περίοδο που προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να αντιμετωπίσει τις όποιες οικονομικές και αγωνιστικές δυσκολίες παρουσιάζονται.

Επί τη ευκαιρία των δύο ευρωπαϊκών αγώνων για το EHF Challenge Cup – φάση των 16 – που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία και την «φωνή» σας στην προσπάθεια πρόκρισης. Αναγνωρίζουμε πως οι αγωνιστικές παραστάσεις δεν είναι όμοιες με αυτές του ένδοξου παρελθόντος μας, αλλά να είστε όλοι σίγουροι πως προσπαθούμε καθημερινά με όλες μας τις δυνάμεις για να φέρουμε πάλι την ομάδας μας στη θέση που της αξίζει, εκεί που όλοι μας θέλουμε να την βλέπουμε, την κορυφή!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το προσωπικό του νέου Δ.Α.Κ Κιλκίς κ. Καλαϊτζίδη Γιώργο και τον Υπεύθυνο Αθλητικών Χώρων του Δήμου Κιλκίς κ. Σερασκέρη Νικόλαο για τον επαγγελματισμό, τον ζήλο, την συνεργασία και την πολύτιμη συμβολή τους όλα αυτά τα χρόνια καθώς και στην διοργάνωση των πρόσφατων ευρωπαϊκών αγώνων. Αναμφισβήτητα η βοήθειά τους ήταν και θα είναι πολύτιμη και σημαντική και ευελπιστούμε πως παρόμοιοι φορείς της πόλης μας θα σταθούν δίπλα μας στο μέλλον.

ΕΛΑΤΕ να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές, ΕΛΑΤΕ να γράψουμε όλοι μαζί ξανά την ιστορία!”

Σχολιάστε