My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις!

Το Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς καλούν όλους τους φορείς αλλά και μεμονωμένους πολίτες του Δήμου, να συμμετέχουν ενεργά στην πανελλαδική περιβαλλοντική δράση “Let’s do it Greece” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.

lets-do-it-greeceΕκείνη την ημέρα εθελοντές από όλη τη χώρα θα συντονιστούν και ο καθένας στην περιοχή του θα προσπαθήσει να περάσει το μήνυμα για το πόσο μεγάλη σημασία έχει να διατηρούμε την καλή εικόνα της περιοχής στην οποία μένουμε, δείχνοντας έτσι την αγάπη μας για αυτήν.

Ως εθελοντές λοιπον κι εμείς δεν περιμένουμε κάποιον να κάνει την αλλαγή για εμάς, αλλά προσπαθούμε οι ίδιοι να φέρουμε αυτή την αλλαγή. Η δική μας παρέμβαση στο περιβάλλον της πόλης μας θα είναι ο καθαρισμός της περιοχής του λόφου Αγίου Γεωργίου.

Είστε όλοι καλεσμένοι, είτε ως μεμονωμένα άτομα, είτε ως ομάδες και φορείς, για να βρεθούμε και να συντονιστούμε την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, έξω από το Θέατρο Λόφου Κιλκίς, στις 10:30 το πρωί.

Ο Δήμος Κιλκίς έχει δηλώσει την υποστήριξή του στην πρωτοβουλία μας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες και συντονισμό στο e-mail του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς (mail@2gym-kilkis.kil.sch.gr) ή στο e-mail του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (ttkilkis@seo.gr).

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://letsdoitgreece.org για να ενημερωθήτε συνολικά για την πανελλαδική αυτή δράση αλλά και να δηλώσετε κι εσείς τη συμμετοχή σας.

 Λίγα λόγια για το Let’s Do It Greece: Πρόκειται για μια εθελοντική εκστρατεία που ξεκίνησε από νέα παιδιά της χώρας μας, με βασικό σκοπό να διαδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού, δημιουργώντας ένα κίνημα θετικής ενέργειας σε όλη τη χώρα. Το σύνθημα της δράσης είναι «Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα!». Έτσι, στις 17 Απριλίου εθελοντικές ομάδες, δήμοι, περιφέρειες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, φορείς, σχολεία, ιδιώτες και πρωτοβουλίες πολιτών δίνουμε μεγάλο ραντεβού με σκοπό να πραγματοποιήσουμε εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε όλη τη χώρα!

Δελτίο τύπου από ΣΕΟ Κιλκίς

Σχολιάστε