My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Βραβεία σ`επιχειρηματικά σχέδια

Σε μια σεμνή τελετή, τρεις νέοι άνθρωποι, με δύο γυναίκες μεταξύ αυτών, βραβεύτηκαν από την Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε. στο πλαίσιο του προγράμματος «Συν-ενεργείν τοπικά για την καταπολέμηση της ανεργίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς», την περασμένη Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015, στην αίθουσα συνεδρίων του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

passalidis-paulosΟι φερέλπιδες νέοι επιχειρηματίες βραβεύτηκαν στο πλαίσιο της σχετικής δράσης του προγράμματος «γιατί δεν έμειναν μόνο στα λόγια και τις ιδέες, αλλά τις μετουσίωσαν σε πράξη δημιουργώντας τη δική τους επιχείρηση, με εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους, με όραμα, τόλμη, αποφασιστικότητα αλλά και με την αρωγή του προγράμματος που περιελάμβανε συμβουλευτική υποστήριξη, κατάρτιση και επιμόρφωση σε θέματα δημιουργίας και ανάπτυξης επιχειρήσεων», όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της ΑΝΚΙ.

Οι βραβευθέντες κ.κ. Μαυρίδου Θεοδώρα, Καλλιστρατίδης Απόστολος, Ιωσηφίδου Αναστασία αλλά και όλοι οι ωφελούμενοι του προγράμματος μπορούν να προσβλέπουν στη συνέχεια της συνεργασίας τους τόσο με την Αναπτυξιακή Κιλκίς όσο και με τους λοιπούς εταίρους της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Συν-ενεργείν για την Απασχόληση» καθότι η ολοκλήρωση του προγράμματος δεν αποτελεί το τέλος αλλά την βάση μιας μακρόχρονης, δυναμικής και δημιουργικής συνεργασίας.

Η Αναπτυξιακή Κιλκίς θα επιδιώξει τη θεσμοθέτηση του διαγωνισμού βράβευσης νέων επιχειρηματικών σχεδίων στη βάση ενός ετήσιου κύκλου, επιβραβεύοντας συμβολικά αλλά κυρίως πρακτικά τις νέες καινοτομικές ιδέες και το επιχειρηματικό πνεύμα.

Σχολιάστε