My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Βράβευση Βαλεντίνης από Λαπόρδα

SONY DSCΣε μια σεμνή τελετή στο δημοτικό κατάστημα Αξιούπολης, την Τρίτη 28 Μαΐου 2013, ο δήμαρχος Παιονίας Αθ. Λαπόρδας τίμησε την αθλήτρια αντισφαίρισης Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Η ελληνίδα τενίστρια είναι κάτοικος Αξιούπολης και διαπρέπει σε παγκόσμιο επίπεδο στα γήπεδα τένις μόλις σε ηλικία 16 ετών. Συμμετέχοντας σε πληθώρα διοργανώσεων (Σερβία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Μαϊάμι) έχει αναδειχθεί 5 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία της και αυτή τη στιγμή προπονείται στο Hale της Γερμανίας ως μέλος της φημισμένης ομάδας Garry Weberrns Bundesliga. Τελευταία επιτυχία της νεαρής Αξιουπολίτισσας ήταν η 2η θέση σε διεθνές τουρνουά στο Μεξικό σε ανώτερη επαγγελματική κατηγορία έως 18 ετών.

Στην εκδήλωση προς τιμήν της Βαλεντίνης παραβρέθηκαν η αντιδήμαρχος πολιτισμού, αθλητισμού κ. Έ. Λιακοπούλου, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιονίας κ. Ι. Τόδας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Τσιτουρίδης, η πρόεδρος της Δ.Ε. Αξιούπολης κ. Ε. Πολιτίδου, η πρόεδρος της Β’θμιας εκπαίδευσης και διευθύντρια του σχολείου της Βαλεντίνης, κ. Κ. Συμεωνίδου – Τσεβρεμετζή, καθηγητές του σχολείου, ο πρόεδρος του τένις κλαμπ Πολυκάστρου, συγγενείς και συμμαθητές της αθλήτριας.

Σχολιάστε