My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Βιολογικά: Στον αέρα 800 Κιλκισιώτες αγρότες

viologikaΑνακοίνωση της Συντονιστικής Κιλκίς των ΑΝΕΛ.

Περισσότεροι από οκτακόσιοι Κιλκισιώτες καλλιεργητές βιολογικών προϊόντων δεν γνωρίζουν αν συμμετέχουν σε πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, παρά το γεγονός ότι τηρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, ενώ το πρόγραμμα τρέχει ήδη για δεύτερο χρόνο.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η Συντονιστική Επιτροπή Κιλκίς των ΑΝΕΛ, μ` αφορμή δημοσίευμα (ΕΙΔΗΣΕΙΣ) ότι την ερχόμενη Κυριακή ενδεχομένως να βρίσκεται στο Κιλκίς ο υπουργός  κ. Τσαυτάρης μαζί με τον κ. Βενιζέλο.

Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

Όσοι έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον κο Υπουργό ας τον ρωτήσουν (μεταξύ άλλων σημαντικών που απασχολούν τους αγρότες): τι γίνεται με εκείνο το πρόγραμμα των βιολογικών; Θα βγάλει οριστικά αποτελέσματα το Υπουργείο και πότε; Υλοποιήθηκαν αυτά που έλεγε στον Τομεάρχη Αγροτικού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κο Κ. Γιοβανόπουλο σε Ερώτησή του στη Βουλή; http://youtu.be/XBJZneg7pzg 

Ολοκληρώνεται ήδη το 2ο από τα πέντε έτη του προγράμματος χωρίς να ξέρουν οι αιτούντες αν συμμετέχουν επίσημα στο Πρόγραμμα! Και στο Ν. Κιλκίς είναι περισσότεροι από 800 (οι οποίοι καλούνται να τηρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής: διαφορετικό τρόπο καλλιέργειας, μικρότερες ποσότητες παραγωγής, κόστος πιστοποίησης, κλπ)!.
Υπάρχει κάποια σκοπιμότητα από το Υπουργείο ή απλά αναδιοργανωσιά; Πάντως αν πάει για ρεκόρ Γκίνες στην καθυστέρηση έκδοσης αποτελεσμάτων …πρέπει να το έχει καταρρίψει, δεν χρειάζεται να περιμένει άλλο …θα καταστραφούν οι αγρότες και το Πρόγραμμα.”
Σχολιάστε